Haul: H&M, Zara, Bershka, Bioderma

Itt az ígért haul, be kell valljam, szétfagytam a 10 fokba reggel amint fotóztam a teraszon, de nagyon nem szeretem a benti világítást, úgyhogy nem volt sok választásom :D Az utóbbi két hétben szereztem be ezeket a dolgokat, és azt kell, hogy mondjam, magamhoz képest elég színes a felhozatal :)

Here's the promised haul, i have to tell ya, it was freezing cold when i took the pictures, but i really dont like the lights inside. I got this stuff in the last 2 weeks, and i have to admit, its pretty colorful :)


Zara

Sima basic topokért mentem a Zarába, kettőt találtam is, de persze jött velem még egy ing és egy cipő is....micsoda meglepetés :D

I went to Zara for some basics, which i did find, along with a shirt and shoes...what a surprise...:D


Bershka

Teljesen odavagyok ezekért az ujjatlan ingekért mostanába, ez a 3. ebből a fazonból, de most már elég is lesz úgy érzem...-remélem tudom magam tartani ehhez az állításhoz :D A madaras ingen kívül egy neon pink borítéktáskát is elhoztam, nem volt drága, és szerintem egy sima outfit-et nagyon fel tud dobni! A fehér ingecske a Pull and Bearből való, de azt már láthattátok nemrég egy outfit postban! Imádom a kis apró díszítéseket a gallérokon!

I'm totally loving these sleevless shirts at the moment, thats my 3rd one, but i promised myself i wont buy more...lets hope it will remain like that...Also i have the white one from Pull and Bear, but that was shown in an outfit post earlier! I got this neon pink clutch as well, i like it cause it was cheap, but it can totally add as a pop of color to a neutral outfit! I love the little detailing on the collars!


A Stradivariusban vettem egy fehér bandeau topot, a fehér ingecske alá :)

In Stradivarius i got a white bandeau, so i can wear with the white shirt :)
H&M

Ez a cipő első látásra szerelem volt, a barátomnak nagyon nagyon nagyon nagyon nem tetszik, de megígértem, hogy majd akkor hordom, ha ő nincs velem :D Szerintem csodaszép, neon, nem túl magas, különleges, imádom! A kis hajékszert pedig már nézegetem egy ideje, most végre az enyém lett :)

These shoes were love at first sight, my boyfriend hates them, but i promised him i wont be wearing them when he is around.. I looooooovee these babies, they're neon, not that high, and so unique, im obsessed! Also, the little hair accessory is so cute in my opinion :)


 Bioderma

A 20%-os Joy kupont felhasználva, beugrottam a gyógyszertárba, és beszereztem egy fél literes arclemosót, és a szokásos arckrémemet. Mindkettőt nagyon szeretem, és ajánlom meleg szívvel, a krémet főleg száraz bőrre, csodákat tesz!


I got the face cleanser and the moisturizer 20% off, so it was a good deal. I cant recommend them enough, the moisturizer is so amazing, especially for dry skin!
Ennyi lenne a haul, ha valamiről részletesebb információ kellene, kérdezzetek bátran :)

That is all for today, if you need further information, ask away! :)


 

2 megjegyzés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.