MAC - Lustre Drops

Sziasztok!

Elég sok blogot olvasok, mind magyart, mind külföldit, és észrevettem az utóbbi időben, hogy nagyon sokat szerepel a MAC - Lustre Drops bronzosító/highlighter. Lényegében ez egy folyékony highlighter, két árnyalatban kapható, én a sötétebbiket választottam, mert szerintem ez barna bőrön sokkal szebben fog mutatni. 5300 forintért vesztegetik, ami kicsit húzós, de úgyis akartam egy új highlightert, ezért úgy döntöttem, megveszem.


I read quite a few blogs, and recently i've been reading a lot about the MAC - Lustre Drops. This is basically a bronzer/highlighter, which i absolutely adore. It gives you face a radiant glow, and its amaze! You can find it in two shades, i chose the darker one, cause i'll wear it when im tan :) 
Nagyon pici kiszerelés, 18 ml összesen, de annyira pici-pici-pici mennyiség kell belőle, hogy egész biztos vagyok benne, sokáig fog tartani. Éppen csak egy kis pötty, amit eloszlatsz az arcod azon területein, ahova a nap sütne, én az arccsontomra, az orrnyeregre, a homlokomra, a szám fölé és picit az államra tettem, és egy nagyon egészséges, ragyogó, napsütötte bőr lett az eredmény :) Lehet használni az alapozóval keverve is, úgy még nem próbáltam, de tervezem!


It's a tiny little bottle 18 ml, but you seriously need the tiniest-tiniest amount, so it will last long, i promise. I just use a little dot, and then i blend it into my cheeks, my nose, a little bit on my forehead, and on my chin, just where the sun would hit my face. It literally gives you an amazing glow! You can also mix it with foundation, i havent tried it yet, but i will :)

Összeségében, nekem bejött ez a termék, húzós az ára, de megéri szerintem, főleg ha amúgy is highlightert terveztek venni :)

All in all, i really like this product, it's worht the hype, so if you planning on buying a highlighter/bronzer, i do recommend it :)

2 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Próbáltam ma lefotózni, de rosszak voltak a fények...ha sikerül lekapni, rakok fel, ígérem :D

      Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.