OOTD & Fashionfave

Sziasztok!

Ma ismét egy outfit-tel készültem, a blézer csak a kezdetekben volt rajtam, mert iszonyat fülledt idő volt az eső miatt, úgyhogy baromi melegem lett :D A leopárdos loaferemről mindig megfeledkezek, hogy van, pedig úgy tetszik! Semmi extra outfit, de azért gondoltam megmutatom :) Szép napot mindenkinek!!

Hi everyone!

So today, i brought an OOTD again. I took off the blazer later that day, cause it was seriously boiling hot...I love these leopard loafers, i always forget that i have 'em, but they are sooo cute :) Nothing extra, but i still wanted to show you! Have an amazing day! :)

Egy kicsit más téma: A Fashionfave online divatmagazin szerkesztőjeként dolgozom már 7 hónapja, és mivel folyamatosan írok cikkeket, amik általában  divattal kapcsolatosak, azt gondoltam, hogy megosztom itt is mindig az új cikkeim, hátha valaki érdekel :) Ó, és ha még nem lájkoltátok a FF Facebook oldalát, tegyétek meg (itt), mert mindig friss, érdekes, és szuper dolgokról írunk :) A legfrisebb cikkem pedig --> Favestyle - Tally Weijl short1 megjegyzés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.