YSL Arty Oval ring

A szüleim a ballagásomra, ami holnap esedékes, mindenképpen valami ékszert akartak nekem venni....Sok-sok veszekedés és dilemma után, kilyukadtunk erre a gyönyörűségre, természetesen ez ellen már nem volt kifogásom...Régóta szeretnék már egy ilyen gyűrűt, sokszor nézegettem replikákat, de valahogy nem vitt rá a lélek. És íme, itt van teljes valójában, a YSL Arty gyűrű :)

(So im graduating this Friday, and my parents really wanted to buy me some jewelry...my dad had lots of ideas, but i didnt like any of them...We finally agreed on this beauty, so here it is ladies and gentleman: The YSL Arty ring!!)

A Heaven Store-ban vettem, a Fehérhajó utcában. Nagyon készségesek és kedvesek voltak az eladók :)
Arany és ezüst színekben létezik, illetve van még egy kicsit óaranyos-ezüstös beütésű is, de az egyáltalán nem tetszett...Az arany és ezüst között vaciláltam, az órám arany ugyan, de úgy gondoltam, hogy együtt a kettő túl sok már. Ez az ezüst darab pedig elsőre megtetszett :)

(I was a bit hesitant  which color should i choose - gold or silver? But i went with the silver, since i have a gold Michael Kors, and the two together would be too much i think.)


  
 

Tudni kell, hogy nekem nagyon vékony ujjaim vannak, kicsit féltem, hogy nem lesz rám elég kicsi méret. A legkisebb az 5-ös volt, és az még az én kis piszkafa ujjaimra se jött fel :D Így 6-os méretet választottam!

(I have ridicoulusly thin fingers, so i was afraid they might not have my size. I tried on the smallest one, which is a 5, and it was waaay too small. So i went with a 6.)Szerintem olyan, mintha egy kis festmény lenne a kövön belül :) Szerintetek? Tetszik nektek?

( I think the stone look like a little painting! What do you think? Do you like it?)

6 megjegyzés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.