The Zara bag

Sziasztok!

Nem rég a Váci utcában jártam, és bekukkantottam a Zarába is természetesen :P A leárazások már nagyon a végét járják, viszont egyből kiszúrtam ezt a csodálatos táskát! Már régóta láttam blogokon, de élőben soha, hát valami meseszép! Lélegzetvisszafojtva néztem rá a címkére, vártam a 'huszonezres' sokkot, de pozitívan csalódtam, mert 13.995 Ft-ért vesztegetik, ami természetesen sok, de egy ilyen táskáért megéri! Nagyon szép a kidolgozás és a minőség, nem mondod meg róla hogy 'csak' egy Zarás, baromi elegáns. Hordhatod vállon is, és kézben is, plusz jó sok cuccot bele lehet pakolni, suliba is ezt fogom hordani szerintem! Szerelmesek vagyunk, na :)) Ja, és szerintem az Alexander Wang tote bag dupeja! Hogy tetszik?

UI: Sokan nyugtatgattatok az érettségi előtt, úgyhogy gondoltam megírom nektek, hátha valakit érdekel,  hogy nagyon boldog vagyok, mert bekerültem a Corvinusra kommunikáció és médiára :-)Ez pedig itt a Wang táska! Nem teljesen ugyanolyan, de hasonló szerintem :)31 megjegyzés

 1. nagyon szép. ilyesmit keresek. mennyibe kerül?

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a Corvinushoz! :) A táska pedig gyönyörű! Megértem az iránta érzett szerelmedet! ;D

  VálaszTörlés
 3. uuuh. Én is szerelmes lettem! :D Nagyon szuper ez a táska de nekem még mindig a neon zara táskád a kedvencem :P Bár én azóta sem találtam.. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azóta se láttam én sem, egyik Zarában sem :-(

   Törlés
  2. Mázlista vagy! :D És ebből a csodából még volt a Váciban? :) UI: Elküldtem az emailt! :)

   Törlés
 4. Bius, ez egy újabb imádni való darab! Látom te is oda vagy a zaráért, a piros telitalpúd megkérdezhetem melyik Zarában vetted? Mert árkádban nem találtam sajnos pedig beleszerettem :P Gratulálok a felvételidhez! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az Aréna plázában vettem anno, ha mégsem találsz de nagyon szeretnéd, akkor azért mondom, hogy én árulom a sajátom vaterán :)

   Törlés
  2. Köszönöm! Megnézem és ha nincs akkor szerintem lecsapok a tiédre! Megkérdezhetem a méretét? valamint ,hogy miért akarod eladni? Olyan csodás darab az a cipőő :$

   Törlés
  3. 38-as :) Tényleg nagyon szép, de nem tudom kihasználni, és nem akarom, hogy itt álljon a szekrényben fölöslegesen :-)

   Törlés
 5. Ahhhhh ez tényleg gyönyörű! Én nem szoktam a Zarában vásárolni, egy régebbi csalódás miatt, de tegnap elcsábultam és egy nacival tértem haza! :D Most elképesztően jó cuccok vannak szerintem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imáááádom a Zarát én is, abszolút No.1 számomra :-)

   Törlés
 6. Gyönyörű darab és gratulálok a felvételihez!:)

  VálaszTörlés
 7. nekem nagyon tetszik ez a táska, gratulálok a felvételihez!!

  VálaszTörlés
 8. http://weheartit.com/entry/33546983 néézd ezt a mellényt! szerintem imádnád! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ú!! Nagyon szuper, az egész szett :D

   Törlés
  2. Mikor megláttam egyből te jutottál eszembe az outfitjeid alapján! :)A fent látható csodatáskát kipróbáltad már? :P

   Törlés
 9. Nagyon szép ez a táska és én is szeretnék gratulálni! Megkérdezhetem, hogy te mikből és milyen szinten felvételiztél (és ha nem túl indiszkrét, hogy hogy sikerültek)? Én is erre a szakra szeretnék majd menni jövőre az ELTE-re, de az is lehet még, hogy a Corvinusra. :)

  VálaszTörlés
 10. *akarom mondani érettségiztél :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Roni :) Az alaptárgyakon kívül volt még egy info és egy emelt angol érettségim, az emeltet végül nem számították bele, mert jobban jöttem ki úgy, hogy a 93%-os közepemet vittem! A magyarom pedig 85 % lett :) Komm-média szakokra általában vagy magyar-idegen nyelv vagy töri-idegen nyelvet kérnek, úgyhogy ezekre koncentrálj! Sok sikert neked majd a jövőben :-)

   Törlés
  2. És volt nyelvvizsgád is? vagy valami plusz pont amit még beszámítottak? mert nekem van egy angol középfokom,még most utolsó évben szeretném a németet is lerakni :)

   Törlés
  3. Volt igen, az volt a pluszpontom még :)

   Törlés
 11. Szia! én is a Corvinusra szeretnék menni kommunikációr és médiára, viszont szerinted el lehet vele helyezkedni Mo.-n ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) Igazából én nem kifejezetten Magyarországon szeretnék vele elhelyezkedni, de szerintem ha jókor vagy jó helyen, illetve gyakornokként beválsz valahol és szerencséd van, akkor el lehet vele helyezkedni :) Sajnos ma már egyik fajta diploma se garancia.

   Törlés
 12. Esetleg nem adnád el a zara tatyót? Mindenhol kerestem de már sehol nincs:(

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.