How to: Layering necklaces

Sziasztok!

Mint ahogyan a cím is utal rá, egy "How to", azaz "Hogyan csináljuk" post lesz a mai. Véleményem szerint a legfontosabbak a ruhatárunkban a kiegészítők kell hogy legyenek. Akármilyen egyszerű szettet fel tudnak dobni, viszont ha nem jól kombináljuk őket, a legszuperebb outfitet is tönkretehetik. A mai bejegyzésben három ötletet mutatok arra, hogyan halmozzuk fel a nyakláncainkat :) Remélem tetszik!

Puszi nektek: Bius

1. Aranyat vagy ezüstöt?


Régebben nagy divatbakinak számított mixelni a más színű anyagokat, ma azonban már teljesen megengedett, sőt, trendi! Ez a nyaklánc magában is gyönyörű szerintem, viszont ha felrakom mellé a kis színes arany láncokat, ad egyfajta pluszt az egésznek :)

2. Nyakláncot vagy sálat?


A válasz: mindkettőt! Mostanában kaptam rá erre, hogy egy nyaklánc fölé még pluszba egy sálat is felveszek, persze nem kötöm meg, csak hagyom úgymond 'lógni'. Szerintem szuperül néz ki, plusz a sál két végére lehet egy-egy csomót is kötni, szintén egy kis 'extraságért' :)


3. Egyet vagy sokat?
Mindkettő opció lehet trendi, attól függ hova s mihez. Ha csak épphogy egy kis pluszt szeretnénk adni az amúgy is feltűnő outfithez, akkor maradhat az egy-két pici vékony lánc. Ha azonban egy farmer-póló kombinációt viselünk, jöhet még egy nyakék simán. Én a jobb oldali képen fokoztam a hatást, hiszen egy olyan nyakláncot tettem fel a két pici mellé, ami még plusz három szálból áll :) Szerintem jól néz ki, ti mit gondoltok?

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.