Shopping in Wien

Sziasztok!

Mivel többen is érdeklődtetek a 'szajré' iránt, amit Bécsben vásároltam, ezért természetesen kívánságotok parancs, máris itt van a beszámoló!

Pandorfban egy dolgot vettem, de mégis ez volt a napom fénypontja, szerintem érthető miért...:) Imááádom ezt a csodás Michael Kors pénztárcát, bőr, és olyan puha mint az álom! Szerintem mindenképp érdemes az olyan darabokba invesztálni, amiket sokáig és napi szinten használ egy ember. 
Már említettem, hogy a második megálló a Donau Zentrum volt, Bécsben. Itt kb. két órát töltöttünk el, én voltam sok-sok boltban, a barátomnak pedig sikerült ezt a csekély időt egyetlen üzletben, a Hollisterben eltöltenie...:D Szerintem az eladók már kezdtek félni tőle. Én itt egy szuper-szuper-szuper skinny farmert vettem (tényleg iszonyatosan tapadós, szerelem volt első látásra). Ezenkívül a Pimkieben találtam egy jó meleg kötött pulcsit, és a Bipa-ban, ami olyasmi mint egy DM itthon, vettem pár apróságot.


Végül a Mariahilfer Straßet jártuk be, voltam a híres-neves Forever21-ban is, ami elég nagy csalódás volt. Amerikában rengeteget vásároltam ott, de lehet azért találtam akkor nagyon vonzónak, mert mégiscsak 3 évvel fiatalabb voltam, bár nyilván a készlet teljesen más a tengerentúl...Most valahogy olyan olcsó, gagyi hatást keltettek a dolgok :( Egyetlen gyűrűt vettem itt:
Hogy tetszenek a legújabb szerzeményeim?

7 megjegyzés

 1. Nagyon szuper dolgokat vásároltál, a kötött pulcsi a kedvencem. :)

  VálaszTörlés
 2. jaaj az a pénztárca *.*
  a rucikkal meg jöhet az outfit bejegyzés:)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű az a pénztárca, az Essie lakkokat meg mindig is ki akartam próbálni :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jókat vettél :) Teljesen egyetértek amúgy azzal, amit a pénztárcánál írsz. Régebben rengeteg olcsóbbat vettem, aztán tavaly "befektettem" egy drágább bőr darabba a Tous-tól és imádom. Az Essie lakkra kíváncsi vagyok nagyon!

  VálaszTörlés
 5. Szuper zsákmánykörút, a pénztárca jó vásár volt, nagyon mutatós darab és kell, hogy az embert kiszolgálja a napi rohangálás-vásárlásban egy olyan, ami nem hullik szét - mondjuk a karácsonyi vásárlás kellős közepén.
  Jöhet az outfit post a szupertapadós nacival :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 6. A pulcsi nagyon tetszik, úúúgy belebújnék! ;)

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.