Style Cure: Winter staples

Sziasztok!

Újra a Style Cure rovattal jelentkezem, már jó ideje nem volt, és tegnap valahogy inspirációt éreztem egy kis írásra :) Mivel jócskán tapossuk már november havát, gondoltam itt az ideje kicsit közelebbről megnézni, mi is kellene nekünk idén télen a gardróbunkba! Hangsúlyozom, ez csak és kizárólag az én véleményem, és az én ötleteim, úgyhogy ne féljetek kiegészíteni ezt a listát! Vágjunk is bele!
Bőrnadrág:MUST HAVE! Nem is értem eddig hol jártak a bőrnadrágok, de éppen itt volt az ideje, hogy betörjenek! Télre egyszerűen maga a tökély, végre valami más, ami nem farmer, nem leggings és harisnya. Iszonyú meleg, és elég könnyű beleizzadni, erre érdemes felkészülni. Viszont mindenért kárpótol egy jól szabott bőrnadrág és egy hatalmas kötött pulcsi párosítása...Oh my... (A képen a kedvencem a Zara kínálatából)


Kötött pulcsi
Ez egy olyan dolog, ami szerintem minden egyes embernek megtalálható a szekrényében. És ez így van rendjén. Nem is érdemes erről többet mondani, kell, és kész. Viszont ez a candycane-s Topshop darab ennivaló, nem?


Fur collar
Engem személy szerint bármivel, amin szőrme van meg lehet venni. Pár éve még alig mertem felvenni a kis szőrme stólámat, ma meg már a hatalmas szőrmekabátommal járom az utcákat, és nem egy furcsa tekintetnek esek áldozatul. De hát ilyen ez a fashion business...:) Ha a szőrmekabátot túl merésznek találjátok, egy ilyen kis sál tökéletes kompromisszum. A H&M-ben van fekete, és natúr változatban is!


CsizmaTélre csizma? Groundbreaking! Viccet félretéve, érdemes olyan csizmát venni, ami ha kicsit drágább is, de kényelmes, és nem fog 3 hét után a kukába landolni. A biker boots-ok nagyon mennek idén is, szerintem jövőre is kihasználhatók lesznek, úgyhogy olyanba érdemes beruházni! Ez a Chloe hasonmás pedig a Stradivarius gyermeke, nekem is van feketében, és le sem jön a lábamról...Megsúgom, hogy csábít pirosban is....Nehogy feltűnjön a blogon hamarosan :P


Sapka
Évekig nem lehetett a fejemre tenni sapkát, mert "szétmegy a hajam tőle, és különben is fujj, ki fázik -15 fokban?!". Hát én. Pár év eltelt, és láss csodát, már most lefagynak a kagylóim, úgyhogy be is szereztem idén már jó pár kötött sapit. Plusz, ha nem kooperál a haj reggel, senki sem fogja így megtudni! Ezt a cuki mackós változatot a Bershkában találjátok!


Smartphone gloves

 Ez nem egy must-have dolog (már akinek!), de mindenképp hasznos. Olyan kesztyű, aminek a mutató illetve hüvelyk ujja más anyagból van, így nem gátol meg az Instagram percenkénti csekkolásában télen sem! Itthon eddig csak az Allee H&M-ben láttam, viszik mint a cukrot, úgyhogy fussatok érte!

3 megjegyzés

  1. Ezeket a posztokat is IMÁDOOOOM! Bianka,nevezni foglak valami Divat miniszterelnök asszonynak komolyan mondom! :D Egyszerűen hihetetlenül csodálatosan jó vagy! :) Imádom a bejegyzéseid,mindig adsz valami újat, ami kell és be kell szereznem, a nadrág szuper de nekem a kesztyű ami annyira megfogott.. :D Holnap megyek az Alléba mert olyan nincs ,hogy ilyenem ne legyen. Nagyon szeretem amit csinálsz,csak így tovább. Puszi Barbi :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem macis sapim van, de a C&A-ban vettem :D

    VálaszTörlés
  3. A stradi csizma eszméletlenül kényelmes,stílusos és elegáns. Alap darab :) Szuper a blogod gratulálok! :)

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.