Christmas Gift Guide - For Her

Sziasztok!

Most a fiúknak segítek pár ötlettel, mit fogadna szívesen egy lány karácsonyra (az én véleményem szerint szigorúan) :)


-B


1. Gyertya: Mi lányok imádunk mindent ami szép és finom illatú! A Yankee Candle gyertyái pedig egyenesen a mennyország! A kedvenceim a Red velvet és a Vanilla cupcake, nagyon émelyítően édesek de imádom őket! Rengeteg féléből válogathattok, az illatgyertya.hu weboldalon!

2. Ékszer: Na ez picit húzósabb téma, mert ami neked tetszik az nem biztos, hogy neki is fog. Egy nagyon egyszerű kis vékony gyűrű rajta egy pici szív, végtelen jel, stb viszont valószínűleg örömöt fog okozni! Hát még ha bele is gravíroztatsz valamit.. :) A képen látható kis ékszer a jcrew.com-ról való, de az asos.com-on is gyönyörűek vannak!

3. Bögre: Én személy szerint egy "bögre-freak" vagyok, imádom őket, minél több van annál jobb! Sétálj be a Starbucksba és válassz kis egy neked is tetszőt, nem lőhetsz mellé! Ugyanez érvényes a termoszra is :D

4. Magazin előfizetés: Ez szerintem eléggé magyarázza önmagát, ha van kedvenc magazinja a barátnődnek/tesódnak/anyukádnak akkor fizess elő nekik rá! Ha picit extrásabbra szeretnéd venni a figurát, akkor fizess elő valamilyen külföldi magazinra! Én nagyon örülnék, ha a Harper's Bazaar vagy Vogue minden hónapban megjelenne a postaládámba! Nézelődj a hungaropress.hu-n!

5. Ajándékcsomag: Nem, nem a Tescoban kapható Niveás vagy Garnieres csomagra gondolok! Ha besétálsz a Douglasba például, rengeteg kicsit márkásabb ajándékcsomagot találsz! Ha végképp nincs kreatívabb ötleted ez még mindig nyerő lehet!

6. Pénztárca: Egy jó minőségű, designer pénztárca szuper választás lehet! Nekem is van egy Michael Korsom és imádom, szerintem legalább 10 évig hű társam lesz! Ha erre szánnál egy picit több pénzt, a saksfifthavenue.com oldalon keresgélj!

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.