Christmas Gift Guide - For Him

Szia mindenki!


Tehát, mivel volt rá érdeklődés, íme itt van egy kis karácsonyi "ajándék segédlet"! Mivel úgy gondolom, több női mint férfi olvasóm van, ezért lányok, először nektek jár a virtuális help :) Összeszedtem pár jó ötletet apukának/fiú tesónak/szerelemnek karácsonyra. Mivel rengeteg ilyen gift guide létezik, így túl nagy újdonságot nem tudok mutatni, de hátha valaki ötlet hiányában hasznosnak találja majd :) Jövő héten jön a For Her rész is, sőt egy emberfelettien extrém Christmas Wishlistet is csináltam, majd meglátjátok :P

-B

1. Ipad Mini - Szerintem ezt nem is kell magyarázzam..Mindenki vágyik egy ilyenre, és extra sok pénz, de azért betettem, hátha.. :) XMS boltokban le tudtok rá csapni, de akkor már én is kérek szépen egyet, köszi!

2. Customized Shoes - Szerintem szinte minden fiú űz valami sportot, legyen az foci,golf,kosárlabda stb. Na most ezekhez mind kell egy hipszerszuper cipő, és ha már van, akkor legyen már olyan, amibe bele van hímezve a név! Én nagyon jó ötletnek találom, és ha jól tudom, az Adidasnál csinálnak is ilyet! 

3. Sál - Nem hagyhatjuk megfázni a férfiakat, mert egy szimpla náthára életük legnagyobb atrocitásaként tekintenek. Éppen ezért jó ötlet lehet egy szép, minőségi sál! Sok fast-fashion márka is kínál jókat, de ha egy picit több pénzt szánunk rá, igazán időtálló darabokat kaphatunk, például a mulberry.com-on! 

4. PSP - Hasonló kategória az Ipad-hez. A barátom megőrül egy ilyenért, és szerintem nincs egyedül. Kicsi, hordozható, és játszani lehet rajta. Win-Win-Win.....

5. Napszemüveg - Ez pedig hasonló a sálhoz. Egy Ray Ban Wayfarer szerintem minden emberhez illik, és nagyon jó minőségűek! Fiúknak pedig állati szexi :)

6. Parfüm - No comment necessary. Mindenkinek van egy kedvenc illata, vedd meg neki :)

7. Játék - Lehet az távirányítós repülő, helikopter vagy épp Optimus Prime. Derítsd ki melyik a kedvenc akció hőse, és keress rá az ebayen a miniatűr mására. Imádni fogja!

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.