Meet my new friend

Sziasztok!


Téli gyerekként imádom a havat és a hideg időjárást, viszont sajnos attól még baromira fázom én is, csak úgy mint mások! Életem 19 és háromnegyed évét leéltem úgy, hogy szövetkabátban jártam télvíz idején, és megfagytam. Ennek viszont most a hétvégén véget vetettem, és minden előítéletem ellenére beinvesztáltam egy so called "pufi kabátba". Nincs mese, ha szép-ha nem akkor is nagyon kellett már mert igencsak hideg van, és mivel most már nem 5 percre van tőlem a suli, huzamosabb időt töltök kint is. Ti miben jártok télen, hogy ne fagyjatok szét kint, viszont a tömegközlekedési eszközökön ne csorogjon a víz le a hátatokon? Szerintem ez az élet egyik nagy megoldhatatlan kérdése...


-B
Kabát: Stradivarius
Farmer: Mango
Csizma: TargetŐ itt a mi kis cuki Mikulásunk, este világít és mindenkit megijeszt!

9 megjegyzés

 1. nagyon kis vidám lett ez a poszt, és nagyon szép a kabi :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is kifejezetten csinos a kabát:) ezen a télen még szerintem nem, de jövőre én is beruházok valaki melegebb darabra. :)

  VálaszTörlés
 3. Én sem kedvelem kifejezettebben ezeket a kabátokat, de ez annyira nem is rossz, és jól áll neked. (: A lényeg pedig ilyenkor tényleg az, hogy ne fagyj meg, ebből a szempontból pedig jobbat tényleg nem is találhattál volna. (:

  VálaszTörlés
 4. És pufikabátban tényleg nem fázol? Mert én eddig minden kabátomban széjjel fagytam, persze én is a szövetkabátos típus vagyok :D

  VálaszTörlés
 5. Én is mindig szövet kabátos voltam, de beleszerettem idén egy mangos "pufi kabátba" Imádom, nem fázok benne és szerintem még jól is néz ki :-) A Te kabid is nagyon szép!

  VálaszTörlés
 6. Én is mindig szövet kabátos voltam, de beleszerettem idén egy mangos "pufi kabátba" Imádom, nem fázok benne és szerintem még jól is néz ki :-) A Te kabid is nagyon szép!

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.