Blogs of the moment

Divat blogger lévén a szám, amit blogok tanulmányozásával töltök enyhén szólva zavarba ejtő. No. 1 inspiráció forrásaim ezek az oldalak, imádom nézni őket (és ugye most már csinálni is a saját "gyermekem"). Sajnos Magyarországon még korántsem annyira kifejlett ez a business mint külföldön, pedig nem kell sokat mennünk ahhoz, hogy meglássuk a bloggerek/youtuberek erejét. Angliában szinte már-már sztároknak minősülnek a híresebb youtube guruk, több százezres oldalfeliratkozással. Találkozókat szerveznek, ahova szintén ezrek mennek el, és megvannak becsülve a "beauty/fashion industry" által. Úgy érzem, Magyarország ettől még hihetetlenül messze van, de még az is lehet, hogy itt sosem fog ez bekövetkezni. Mindenesetre akik blogot írnak, nagyon jól tudják, mennyire jól esik a pozitív visszajelzés, a likeolás, a kommentelés. Én még a mai napig izgatott vagyok, mikor egy új like érkezik a blog Facebook oldalára (sőt, szerintem ez sosem fog elmúlni).

Na, kicsit eltértünk a mai post témájától, ami nem más, mint az én kedvenc külföldi divatblogjaim. Ez egy visszatérő téma lesz, hiszen mindig változnak a favorizált oldalak, ezért nektek is be fogok erről számolni, hiszen ti is inspirálódhattok ezekből a hihetetlen tehetséges emberekből.

Nem fogok minden bloghoz külön leírást készíteni, hiszen ha rákattintotok a képek és sorok magukért beszélnek. Mindegyiket szeretem, nagyon ösztönzőnek tartom őket, igényes, összetett blogok, melyekben látszik, hogy rengeteg munka van. Remélem egyszer a Fashion is my cure is eljut egy ezekhez hasonló szintre.

 -B
4 megjegyzés

 1. Köszi a linkeket, jó párat nem ismertem közülük. Az én kedvencem most a cashmereinstyle.com, nemrég találtam rá, magyar az írója és szerintem eléggé magas színvonalon csinálja. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már jó pár hónapja követem én is a Cashmere in Style-t és tényleg eszméletlen jó :-)

   Törlés
 2. imádom imádom imádom a blogodat! csak most sikerült rávennem magamat hogy kommentáljak, remélem nem probléma :) az én kedvenc beauty blogger/youtuberem Zoella, szerintem érdemes utána lesni, mert eszméletlen édes. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :)) Zoellát ismerem, tényleg tündéri!

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.