December Favourites

BÚÉK!

Mivel ismét eltelt egy hónap, ezért gondoltam, hogy megosztom veletek, mik voltak a decemberi kedvenceim! Nincs túl sok dolog most sem, viszont ezeket mind-mind bátran ajánlom!

Nem ide tartozik, de kíváncsi vagyok, tettetek valamilyen újévi fogadalmat? :)


-BEz az arany csillámos lakk az OPI James Bond kollekcióból való, és Golden Eye névre hallgat. Egyértelműen ez volt a kedvenc decemberben, az ünnepekkor nincs is jobb mint egy kis csillám :) 
3 rétegben tökéletesen fed.La Roche-Posay Effaclar Duo krém - Ha bármiféle bőrhiba, pattanás kijön a bőrön, ez a krém pár nap alatt begyógyít mindent, hihetetlen! Alapvetően száraz az arcom, így vigyázva kell használjam, mert zsírosabb bőrre ajánlott. Általában ha érkezik egy hívatlan vendég az arcomra, csak azt a területet kenem be vele, és hidratálókrém is jön rá pluszba! Nekem bevált, szerintem megéri kipróbálni!Chanel Vitalumiére Aqua - Szerintem kijelenthetem, hogy ez az all time favourite alapozóm. Számomra tökéletes a könnyű fedése, és SPF is van benne. Ha reptéren járok, biztosan újravásárolom a Duty Free-ben, mert amúgy nagyon húzós az ára..IKEA gyertyák - Gyertya függő vagyok, eddig a Yankee Candle-re voltam rákattanva, de ezek az IKEA-s gyertyák is hihetetlenül jó illatúak (és SOKKAL pénztárca barátabbak). A kedvencem ez a vaníliás sütis és a fahéjas.Ez egy elég random kedvenc, de annyira jó, hogy muszáj megosztanom. GUMICUKOR VITAMIN!!! És nem, nem gyerekeknek való. Felnőtteknek. Tényleg! Isteni finom, és élvezet bevenni! Sajnos naponta csak kettőt lehet...:D
Ezt az éttermet még Amerikában fedeztem fel, és már ott is a kedvenceim közé tartozott.. Itthon is van belőle pár, mi a Westendbe szoktunk járni, és nagyon hangulatos ott is :) Ha még nem jártatok Fridays-be, mindenképp térjetek be ebédidőbe, mert a menüjük ár-érték arányát semmi nem veri! Kedvenceim a Friday's Cheeseburger és a Chicken Fingers.

2 megjegyzés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.