5 trends for S/S 13

Mivel már többé kevésbé mindenhol megjelentek az új kollekciók, itt van egy kis mankó, hogy mit hordjunk idén tavasszal/nyáron. Enjoy!

-BHa belépsz bármelyik fast-fashion üzletbe egyből a képedben lesznek a csíkos ruhadarabok. Mindenből menő most, legyen az szoknya vagy ing. Érdemes venni egyet, mert szerintem a csíkos dolgok mindig is divatban lesznek valamennyire.


Tavaly tört be a neon láz úgy istenigazából, de idén is lesz részünk benne. Igaz, most annyira nem a neon árnyalat, inkább a feltűnő színű darabok. Ha az outfitben van már egy ilyen, maradjon is annyi. Legyen az a statement piece!Aki télen vett bőrszoknyát az örüljön most nagyon! Tavasszal is mehet még, blézerrel és egy pólóval tuti menő. A bőrnadrágban már lehet melegünk lesz. 
Személyes kedvencem a mix n matching, vagyis mintát a mintával. Régen ez egy hatalmas Ne tedd! volt, ma már stílusos. Vigyázni kell azért vele, nehogy vásári majom kinézetünk legyen! A színekkel okosan kell ilyenkor operálni. Csak haladó fashionistáknak ajánlott!
Zara új kollekció. Ezzel mindent elmondtam erről a trendről. Egyszerűen imádom a monokróm outfiteket, és hatalmas plusz, hogy ezek is mind-mind hosszú ideig hordható, és nagyon jól variálható darabok! LOVE IT!

5 megjegyzés

 1. Idén nekem a csíkok és a monokróm találta el az ízlésemet :) Erre a csíkos Zara ingre áhítozom már egy ideje :D ( Nem tudod véletlenül , hogy S-es melyik Bp-i zarába lenne? köszi :) ) Szuper a blogod :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Nem tudom, nem vagyok tisztában a Zarák készleteivel!

   Törlés
 2. Nekem a fekete-fehér a kedvencem... :)

  VálaszTörlés
 3. Személyes kedvenceim a csíkok, imádom őket! :)
  Szeretem a bőrt is, de nagyon gondolkodom még a szoknyán... De dzsekiből is kell már egy, így azt is veszek, feketét, természetesen. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bármilyen bőr ruhadarab nagyon jó befektetés :)

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.