Being in a funk

Általában minden évben februárban kezd elegem lenni a hóból és a télből úgy összesen, hát ez most jött el. Semmihez nincs kedvem, és ehhez tartozik az is, hogy felöltözzek. Unom a bőrnadrágot, a farmert, a kabátot, sapkát, kesztyűt, UNOM. Egyszerűen nincs inspirációm. Téli ruhákat ilyenkor már elvből nem vásárlok, hátha meglátja ezt az időjárás királynője, és meghallgatja imáim. Már annyira hordanám a szoknyákat és a kis tavaszi blézereket, de neeem, essen még 4 méter hó minden harmadik nap, miért ne?!

Ebből az okból kifolyólag, ha mostanában kevesebb outfit post lesz akkor nézzétek el nekem, de én azt nem tartom hitelesnek, hogy felöltözöm egy outfitbe, és itt bent a házban lefotózom, hogy "ezt venném ma fel, ha 15 fokkal több lenne és sütne a nap és kis unikornisok ugrálnának a fejem fölött". Én minden egyes outfit postomat akkor csinálom, amikor éppen útnak indulok. Tehát nincs tervezgetés, átöltözés, stb, max néha cipőcsere, amikor már hányok a csizmától minden outfithez. Remélem megértitek!

Azért pár napja az üvöltő szélben fotóztunk egyet, enjoy :)


-B


Blézer, táska, csizma: Zara
Ing, kesztyű, kalap: H&M
(látszik, hogy hol vásárolok a legtöbbet)


3 megjegyzés

 1. Ismerős érzés. Ma elmentem körbenézni, egy csomó olyan ruhával találkoztam, amit megvettem volna, de ilyen időben hordani nem lehet a tavaszi- nyári szépségeket :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én már elkezdtem tavaszra vásárolni, de csak fáj a szívem mikor kinyitom a szekrényem és nem hordhatom még őket :) :D

   Törlés
 2. Áá, teljesen átérzem! Már én is beszereztem néhány tavaszi darabot a leárazásokon, de mivel baromira nem tudom még őket felvenni, általában napi egyszer kiveszem a szekrényből, hogy legalább pár percig nézegethessem. :D És nem mellesleg nagyon jó ez az outfit, imádom a blézered. (:

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.