Dresses for every occasion

Most, hogy már közelednek a +10 fokok úgy gondoltam időszerű lehet egy-két szót ejteni a ruhákról. Na nem úgy általánosan, hanem konkrétan. Vannak akik nagyon sok ruhát hordanak, vannak akik abszolút nadrág pártiak, de abban egyet kell értsünk, lesz olyan alkalom, amikor mindenki kénytelen felhúzni akár egy LBD-t. Nézzük mit-mikor-hogyan hordjunk!

-BHa máskor nem is, azért amikor egy esküvő van a láthatáron mindenki elgondolkodik a ruhán. Ha egy lazább, meghittebb összejövetelre vagyunk hivatalosak akkor még a magassarkú sem kötelező, mint ahogy azt az első összeállításba is látjuk. Feketét és fehéret nem illik esküvőre felvenni, úgyhogy ezeket felejtsük el, és jöjjenek a púderek és virágok. Én a maxiruhát ajánlom személy szerint a legjobban, hiszen pont eléggé visszafogott, de egyben szexi. Ha tavasszal van a nagy nap, egy blézert azért dobjatok még a szettre!


Buli van a láthatáron? Bodycon ruhák! Ezek a testhez simuló darabok elképesztően szexik, viszont ha ilyet kerestek, egy-két szempontot érdemes figyelembe venni. Ne legyen "túl" a ruha. Értsd: Ha villantod a combjaid a cicik maradjanak szépen a helyükön. Éppen ezért szerintem a legjobbak ezek a hosszú vagy 3/4-es ujjú bodycon ruhák. Éppen eleget mutatnak, főleg ha a hátukon is van egy szép kivágás. Magassarkúval a legtutibbak.


Ebéd a csajokkal vagy a pároddal. Hűvösebb időben a "pulcsi-ruha" szerintem nagyon cuki, főleg ilyen bokacsizmával. Ha kicsit elegánsabbra vennéd a dolgot, vehetsz telitalpú cipőt, de a magassarkú szerintem már picit túlzás lenne. Főleg ha pikinkelsz. A fűben. Ahová beragad a cipő sarka és hatalmasat taknyolsz mindenki szeme láttára. A másik szuper választás a csíkos ruha (S/S 13 trendek khmm..) A fekete-fehéret nude szandállal párosítva állati jó szettet kapsz!


Na igen, ez már egy húzósabb téma. Főleg ha olyan helyen dolgozol ahol nagyon szigorúak a szabályok az öltözködéssel kapcsolatban. Ilyenkor nincs nagyon más hátra, mint a LBD, de azért pár színes kiegészítővel feldobhatod a szetted! Ha munka után egy sima fekete ruhára felkapsz egy színes blézert és a fekete sarkaid neonra cseréled máris sokkal barátibb összképet kapsz.

1 megjegyzés

  1. Your pictures are really inspiring and I love all those dresses!! My favorits are the nude one on the first colage and the leopard one on the second colage! Wow!

    Best Jasmin
    fashionobsession-mieni.com

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.