January Favourites

Hát, ismét eltelt egy hónap. A legnagyobb közhely, ami létezik, de észre sem vettem, úgy elrepült. A szülinapom elteltével már alig várom, hogy tavaszodjon, mint ahogy ezt már az előző postban is kifejtettem, de sajnos arra még várunk kell :( Egyáltalán nem várom ezt az elkövetkezendő hónapot, mert utálom a februárt, minden szempontból. Hideg, szürke, nincs semmi ünnep, szünet, napsütés, fujj. Legyen már március!

A mai post egy ilyen "hónapos-kedvences" lesz. Összeszedtem miket használtam előszeretettel januárban! Nektek mik voltak a bevált termékek?

-B


CHANEL - COCO NOIR

Igaz, hogy csak a szülinapomra kaptam ezt (jan.19), de azóta nonstop ő a nyerő. Érdekes, hogy először amikor a boltban szaglásztam nagyon nem tetszett. Egyenesen "nyanya" szaga volt. Aztán ahogy kifújtam belőle a bőrömre, valami egészen más illatot éreztem. Azóta imádom :) /TANULSÁG: Mindig magadon próbáld ki a parfümöt, megdöbbentően más az illata!/


MAC - SINCERE BLUSH

Ez eredetileg egy pirosító, de én kontúrozni szoktam vele az arcom, és tökéletesen bevált. Nem csillog, abszolút matt, mellé elbír még egy pirosítót is simán a pofim. LOVE!


REVLON - LIP BUTTER IN RASPBERRY PIE

Több féle Revlon lip butterem van, és imádom az összesnek a textúráját, de ez az abszolút kedvenc :) Tavasszal szerintem még jobban fogom szeretni, a pirossal felváltva csak ez lesz használatban, érzem!

TBS - VANILLA BLISS BODY BUTTER

Karácsonyi ajándékként kaptam ezt a testvajat, azóta használom kb heti 1-2-szer. Nem szeretem minden nap, soknak érzem azt, mivel borzasztóan nehéz krém. Az illata tömény, de nekem bejön :) Ti szeretitek a Body Shopos testvajakat? Nagyon megosztó véleményeket olvasok róluk mindig!

ASOS PINKY RING

Annyira picik az ujjaim, hogy örülök, ha a mutatóra kapok gyűrűt valahol. Ebbe az ASOS kisujj gyűrűbe sem vetettem sok reményt, de mégis jó rám :) Minden nap rajtam van, szerintem irtó cuki!

1 megjegyzés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.