Where's Waldo?

Egyszerűen annyira kalap mániás lettem, hogy kifejezni sem tudom. Van benne valami, ami mindig megfog. Minden outfitet feldob, kicsit csajosabbá tesz, és bár nem mindenkinek a szíve csücske, én mégis hordom előszeretettel :) Ti hogy álltok vele?

Más. Már harmadjára fordult elő, hogy mikor a Pull and Beares szőrmekabim volt rajtam, szembejött velem az utcán egy másik lányon. Felforr az agyvizem mindannyiszor, és komolyan fontolgatom, hogy máglyára dobom. Ugyanez a fekete Zara basket táskával.. Az Inditex átka, ladies and gentleman.

Megint más. Az időkép szerint két hét és jön a tavasz a 13 fokokkal. Hiszünk neki?

-B

Kalap: H&M
Felső,csizma: Zara
Farmer: Mango
Gyűrűk: ASOS6 megjegyzés

 1. Én most F&F kabátban nyomom, mindenkin ez van szinte (tollkabát+övcsat középen). Ami soha nem jött velem szembe, az a Dockyard Island és a Sherpa kabátom. Minden más felejtős ilyen szempontból sajnos. :(
  Nálam már nyílik a jácint az ablakban, lassan kezdek én is megkattanni, mert a jácint nálam automatikusan rántja magával a nárcisz, tulipán, aranyeső, jajj nem is folytatom...
  Pusz: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj bárcsak már nyílnának a tulipánok..az egyik kedvenceim :)

   Törlés
 2. Nagyon szeretem a kalapokat, de valahogy sosem vállaltam be... Szeretnék egyszer mindenképp, de félek, hogy nem használnám ki, vagy nem menne semmihez... Bár inkább nyárra vennék, akkor valahogy jobban el tudom képzelni. :)
  Az a felső viszont fantasztikus, imádom! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vegyél egy kalapot, és hordd! Egy fekete főleg megy mindenhez :) Nem fogod megbánni!

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.