Blogs of the moment #2

Sokat szoktátok kérdezni, hogy milyen blogokat olvasok és honnan inspirálódok. Egy ilyen post már januárban volt (Blogs of the moment #1), és most jön a második rész, mivel tényleg rengeteg szuper divatblogot böngészek előszeretettel. Szerintem ezekből lehet a legjobban inspirálódni, hiszen ez egy "real life" napló, ahol jó esetben olyan szetteket látunk, amiben tényleg nap mint nap sétál az illető :)

Jön nemsokára a Spring Must Haves postom is, de még várom, hogy jobb idő legyen, és kint tudjunk fotózni, mert nem ám polyvore-os szettekben fogom bemutatni őket, hanem saját magamon! (Még a videó sem kizárt, de pssszt!)


-B


I get lots of questions about what blogs i read daily, and altough i did a post about it in January (Blogs of the moment) i thought i'd update the subject with a second one. I simply adore reading gorgeous blogs, and finding new ones, they are the real life inspiration!

Also, my Spring Must Haves post is on the way, but im stil waiting for the weather to act nicely, since i wanna shoot it outside!


-B
1 megjegyzés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.