Filmajánló #3

Nos, megint megnéztem jó pár filmet, de mostanában elég sok csalódásba futottam bele... Elkezdtem az Anna Kareninát például, és abszolút nem tetszett :( Pedig annyira vártam azt a filmet! Lehet el kellene előtte olvasnom a könyvet?

Na de a mai postra térve.. Két teljesen különböző kategóriájú filmet ajánlok most nektek, az egyik egy limonádé, a másik pedig az egyik legjobb film amit valaha láttam!So, I've been watching quite a few movies recently, and i have to be honest, i've seen some misses as well as hits...For eg. Anna Karenina was a huge disappointment, i think i should read the book first..

In today's post, i will be recommending you two totally different movies. One is a really easy to watch type, and the other one is one of the best films i've ever had the pleasure to lay my eyes on. 

Shall we?

-BNa ettől a filmtől nem kell várni semmiféle Oscar gyanús alakítást. Nem is ezért lett kitalálva szerintem, és pont azt nyújtja amit elvársz tőle. 1,5 óra kikapcsolódást és nevetést. Én nemrég láttam a moziban, és bizony voltak benne momentumok, amikor dőlt az egész terem a nevetéstől. Mellesleg Melissa McCarthy nagyon jól játssza a szerepét, nekem ő tetszett a legjobban. 

Port.hu ajánlója: A kimeríthetetlen pénzkeret lehetővé teszi Diana számára, hogy flancoljon Miamiban, és megvegye, amire csak kedve szottyan. Csak egy a bökkenő: a kártya, amit a vásárlási ámokfutáshoz használ Sandy Bigelow Patterson nevére szól, aki egy számlakezelő, és az Államok túlsó felén lakik. Az igazi Sandy Bigelow Pattersonnak egy hete van, hogy levadássza a szélhámost, mielőtt a világa összeomlik, így délre indul, hogy kérdőre vonja a nőt, akinek szabad belépőkártyája van az ő életébe. Próbálkozik vesztegetéssel, hízelgéssel, veszekedéssel, de kénytelen rádöbbenni, milyen kemény meló visszaszerezni a saját nevét.


Well, this movie was not nominated for an Oscar, and there's a reason why. Nothing spectacular, just some plain old fun and humor. If you have 1,5 hours to kill, and want to have a laugh, do give it a go!
Melissa McCarthy played her character very well i must add.

IMDB recommendation: Mild-mannered businessman Sandy Patterson travels from Denver to Miami to confront the deceptively harmless-looking woman who has been living it up after stealing Sandy's identity.   

Meg sem próbálkozok szavakkal leírni ezt a filmet, mert itt ülnék órákon át kínban. Már kétszer megnéztem, és ez mindig jelent valamit nálam.. Leírhatatlanul jó. De tényleg!! A Becstelen Brigantyk is az egyik all time fave filmem, és Mr. Tarantino megint megcsinálta. Személy szerint én imádom a fickó stílusát, és a Django-ban is tökéletesen megtalálhatóak kezének lenyomatai. Ezen kívül a kedvenc színészem, Christoph Waltz is valami zseniálisat alakított ( érthető az Oscar). A soundtrackek is kiválóak, nagyon sokat hallgatom őket azóta is. Egy szó mint száz, nézzétek meg, mert ezt egyszer mindenkinek látnia kell, kivétel nélkül!

Port.hu ajánlója: Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász (Christoph Waltz) egy rabszolga (Jamie Foxx) segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét (Kerry Washington), akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa (Leonardo DiCaprio) rabszolgáit - trénere segítségével - egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája (Samuel L. Jackson) gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra.


I wont even start to describe how amazing this movie was. I saw it two times already, and can't get enough of this. One of my all time fave movie is Inglorious Bastards, so you can catch a pattern here... Yes, thank you Mr. Tarantino, i love you. Incredible producer, you can feel him in the whole movie. Also, i adore Christoph Waltz, he did an outstanding job (hence his Academy Award for the role). Do watch it i beg you, because everybody MUST see this!


IMDB recommendation: With the help of a German bounty hunter, a freed slave sets out to rescue his wife from a brutal Mississippi plantation owner.

7 megjegyzés

 1. Az Identity Thief szerintem béna, maximum egyszer megnézős.
  A Django... tökéletes, szórakoztató, leköti a figyelmet és csakis angolul(felirattal) ajánlom, fényévekkel jobb mint a szinkronos.
  Az Anna Kareninát ne írd le, én is így jártam vele. Bele kell lendülni a filmbe és akkor jó lesz. A soundtrack-jét azóta is hallgatom, nagyon eltalálták. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én alapból semmit nem nézek szinkronosan, elrontja az egész film varázsát :) Főleg Christoph Waltz zseniális megszólalásait :D

   Törlés
  2. Igen, határozottan ő vitte a filmet!! :)

   Törlés
 2. Nekem tetszett az Identity Thief, szerintem is jó volt egy délutáni kikapcsolódásnak! És abban egyet értünk hogy Melissa McCarthy viszi a filmet! :)
  A másik filmet még nem sikerült megnéznem, de az ajánlód miatt rá fogom venni magam! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp nézd meg, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog :)

   Törlés
 3. A Django-t én is megnéztem és tényleg hatalmas alakítások vannak a filmben, egyszerűen nagyszerű az egész, úgy ahogy van! Ez a Tarantino tényleg tud, nem is kicsit :)

  VálaszTörlés
 4. húú pont tegnap hozta barátom a Django-t hogy nézzük meg:D:) és akkor még nem is láttam a posztod...:)

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.