Floral pants, yet again

Én már kellően tavasziasnak éreztem az időt a hét elején, hogy a virágos nadrágomban lejtsek, de olyan pillantásokat kaptam, mintha elment volna a józan eszem. Kérdezem, tényleg ennyire kötelező még a feketeség? Azért ha süt a nap, engedtessék már meg, hogy felkapjam eme csodás ruhadarabot. Persze ne aggódjunk, túlzás volt már ez a napsütés, ezért most kapunk jó kis borongós napokat, úgyhogy be lehet megint szürkülni. Éljen. Ismét kihívás lesz outfiteket fotózni.

Remélem jól vagytok, kedves fashionistáim, még kibírjuk ezt a pár hetet, és utána minden nap virágos nadrágot hordunk majd. Én biztos!


So, i decided that i will write again in english as well, just cause i checked the blogger, and it seems like i have quite a few visitors from the UK and the US as well as other foreign countries. 

This past week in Hungary was an absolut dream, the weather was sunny, not too hot, but that's March for you. I thought it would be a good idea to wear my floral pants, but i got quite a few stares on the streets, God knows why. Whatever, i will still enjoy them when the sun decides to come out! I hope the weather turns into spring asap, cause i need ma sun therapy man! Hope all is well with you guys! Enjoy the look!

-B
Nadrág: H&M
Blézer, táska, cipő: Zara
Póló: Topshop
Napszemüveg: Ajándék
2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik az outfited! :) Ez a csíkos blézer a virágos nadrággal és a piros táskával, cipővel kiegészítve varázslatos <3 Én úgy örülök ha ilyet látok az utcán, jó ránézni, remek az összeállítás! :)
    Jaj és bárcsak már jönne a jó idő, mert már én is úgy elővenném a szép színekben pompázó tavaszi ruhadarabokat! :))

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.