New room - new me

Instagramon már láthattatok arra való kis jeleket, hogy itt bizony szoba dekorálás folyik. Vagyis folyt, mert egy-két apró részletet kivéve készen vagyok.

Mikor a jelenlegi házat építettük, 15 éves voltam. 5 év nem olyan sok idő, de ilyen fiatalon még rengeteg változáson megy keresztül az ember, én voltam ezzel így is. Kezdhetjük ott, hogy egyszemélyes ágyam volt, amivel az elején remekül megvoltam, de mikor a barátom belépett az életembe bizony kénytelenek voltunk leköltözni a földre, matracra. Ennek immár 3 éve. Baromira nem volt már kényelmes ez a helyzet, nem beszélve arról, hogy nem épp a legegészségesebb a parkettán aludni. Szülinapomra éppen ezért egy új, nagy, kétszemélyes ágyat kértem. A szobám elég pici, így most nincs túl sok hely, de amúgy sem szoktam semmi extra gyakorlatokat végezni a földön (táncolni az ágyon is lehet, na). Úgyhogy egy hete megérkezett az új ágyacskám, csodálatosan gyönyörű, fehér, steppelt bőr ágytámlával, ahogy a nagykönyvbe megvan írva.

Ha már az ágyam új, miért ne rendezzem át kicsit a szobámat, gondoltam. Így jött egy-két IKEA és társai túra, áthúztam pár bútort, rengeteg cuccot kidobáltam, eldobozoltam. Festeni nem kellett, tavaly egy csodás eperszín került a falakra.

Sokkal "felnőttesebb" lett a szobám, úgymond, és nagyon boldog vagyok vele. Az egészet kompletten nem fotóztam le, mert az már túl személyes, de néhány csipetet kaptok belőle :)

-B


If you follow me on Instagram, you might have seen some cheeky pictures from IKEA. That is because i was and am redecorating my room.

I was 15 when we built this house and moved in, so it's been a while. 5 years have passed, and i felt like i needed a change.

First, i had a single bed, which was fine, until i got together with the boy. We had to sleep on the ground on mattrasses, and it was a pain in the ass. So i decided i want a new, double bed this time. I got the baby a week ago, and i am in love. It is huge, white, with quilted leather headrest. It is to die. 

I also bought some bits and pieces to decorate and re-arrange the room a bit. It is way more grown up than it was, and i am really satisfied with how it turned out. 

I snapped some snippets for you, so enjoy lovely people.

-B


BEFOREAFTER7 megjegyzés

 1. Szép, hangulatos lett ( a képek alapján), bár előtte sem volt rossz. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon cukker lett, isteniek a kiegészítők!
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. hi dear! I just found your blog and I love it! great post!!! I was wondering if you would be interested in following each other via gfc and bloglovin? I always return the follow...just let me know
  http://signaturechic.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 4. Pont olyan ikeás ágyra fáj a fogam, mint az előző egyszemélyesed. Én úgy tudom, hogy azt át lehet alakítani kétszemélyessé, nem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elméletben igen- gyakorlatban nem. Nem bír el két embert, első próbánál leszakadt!

   Törlés
  2. :D akkor még át kell gondolnom, hogy akarom-e..

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.