What is on your head?

Legyen szó bármelyik Fashion Week-ről, a hihetetlen mélyről jövő izgalom nem csak az új kollekciók miatt tör fel belőlem, hanem azért is, mert lehetőségünk nyílik egy kicsit közelebbről is szemlélni a nagybetűs STYLE-t. Mégpedig a street style-t. "Real life runway" ha úgy tetszik, és talán ez még fontosabb is lehet számunkra, mint megtekinteni azt, hogy lehet lehúzni a toaletten egy világmárkát ( lásd Hedi Slimane a Saint Laurent tervezője). California grunge my ass!

A témához visszatérve, rendkívül fontosnak találom azt, hogy igenis böngésszük végig azt a több száz képet, amit a neten találunk a civil emberekről, hogy mit viselnek és hogyan, mert innen lehet igazán inspirálódni. Természetesen egy divathéten mindenki a legextrémebb énét veszi elő, tehát lehet azt mondanám, hogy az inspirálódás legyen n-1. Ha érted mire gondolok. Nem vagyok jó matekból..

Amit általánosan meg lehet ezekről a képekről állapítani, az a töménytelen mennyiségű ékszer,sál,kesztyű,kalap.. Ezeken a divatheteken a kiegészítők olyan szintű használata megy, amitől még nekem is kikerekedtek a szemeim néha, pedig azt hittem már mindent láttam.. Az egyik ilyen mánia ami feltűnt, az a fejfedő. Lehet az beanie, sima fedora, vagy az oly népszerű cicafüles sapi, annyi ilyet láthattunk a divatheteken hogy már-már a mainstream fogalom jutott eszembe.

Nem tagadom, én is szeretek olykor-olykor egy sapkához folyamodni, főleg ha a fejem tetején terpeszkedő hajrengeteg nem akar kooperálni (manapság elég gyakran). Pontosan ezért összegyűjtöttem nektek (meg magamnak) egy kis inspirációt, melyiket és hogyan hordták az okosok a Paris és New York Fashion Weeken. A képsorozat végére pedig az általunk is könnyen beszerezhető darabokat, és néhány outfitet pakoltam.

Enjoy my lovely folks!

-B


Whenever it's Fashion Week time, i get way too much excited, not only because we get to see the new collections for the first time, but because of the amazing street style there is. It's a real life catwalk we can say, and i think we should! It brings so much inspiration and joy, sometimes even more than seeing the clothes on the runway ( Thanks Hedi Slimane for making the ultra chic YSL a freaking Californian grungy style. What is this, Nasty Gal?!) 

Back on the subject, i find it extremly important, and i only advice it to anyone to look at those street style shots, and get inspired guys! Now, you have to remember, when its FW time, everybody brings out their craziest side. So just be careful what you believe, see and use there! 

One thing i noticed a lot was the accessory cavalcade. Especially about hats! It could've been a fedora, an adorable kitty cat hat, or just a "very funny" Homies one (You know what im talking about) nonetheless it was there! So i thought, why not get inspired from the pictures? I collected some, along with my imaginary outfits! 

Enjoy my lovely folks!

-B


Forrás/Source: Vogue.comSome outfits:


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.