Black is the new black

Kaptam egy kérdést, vagyis inkább kérést a minap Ask.fm-en, hogy tavasszal és nyáron örülne az illető a színesebb outfiteknek. Régen még kényszerítettem az ilyenekre magam, tehát ha jött a nyár megpróbáltam egy adott darabból a világos, pasztell színű, vagy harsány árnyalatot megvenni. Ezek a vásárlások remek táptalajt adtak a Vaterás termékeknek, ugyanis egytől egyig ott kötöttek ki. Hiába van kanárisárga topom, tuti, hogy inkább a fehéret vagy a feketét veszem fel. Valamiféle beidegződés ez nálam, nem tudok ellene mit tenni. Ne vegyük ide szerintem ezt a komfortzónás baromságot, mert ha akarom akkor olyan outfitet is felvehetnék, amiből messziről integetnék neki...

A mintás darabokat mostanában egészen előnyben részesítem, azokhoz hordható a fekete-fehér-szürke pólók és topok tömkelege. Like.

Ti hogy álltok ehhez a "problémához"? Tényleg kötelező lenne napsütésben színes dolgokat hordani, és elfelejteni a feketét?

Én nem fogom, ez biztos!


I got a request recently, that if i will wear more brighter clothes in Spring/Summer. To be honest, i can not promise anything. Ever since i know i've been in the staple triangle, with the infamous white-black-grey colours. I just love to buy these simple things, because they go well with everything, and each other. Lately, i adore patterns, so it's definately an improvement i see, but i will pair those with some safe top. I can't force myself to buy a neon pink shirt, because i will never wear it. 

What do you think about this? Is it a must to wear colours during Spring/Summer, or can we get away with the black stuff?


-B


Tee: Choies
Skirt: Own design
Shoes, bag: Zara
Watch: Michael Kors6 megjegyzés

 1. Azt a szoknyát IMÁDOM!! :) <3
  A poszt is jó. És különben is...nem csak feketét viselsz, van egy kis szín is...piros. Zseniális :)

  VálaszTörlés
 2. Wow, te varrtad a szoknyád?! Fantasztikus, nagyon-nagyon tetszik! (:

  Egyébként én is imádom a fekete-szürke-fehér összeállításokat, és én is inkább mintákkal, vagy esetleg nude, kék és piros színekkel kombinálom. Szerintem ezekkel (és színes kiegészítőkkel) is bőven elérhetjük a nyárias hatást. (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem én varrtam, én csak elképzeltem milyen legyen és megbeszéltem a varrónőmmel, ő varrta meg nekem :D Sajnos én nem tudok :(

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.