Finally, a skirt

Nem mondok újdonságot, a tél mondjon le. Április van, és még mindig a borús eget kell bámulnunk. Engem nem érdekel, amint a hőmérő 5 fok felé csúszott bizony bevetettem a szoknyám. Bőr ugyan, tehát nem kelti a "húdemelegvan" érzést, viszont tök jó volt végre nem nadrágban :) Apró örömök.

Hordanám már a jó kis magassarkú szandáljaim, a babacipőket, blézereket...Nem is kezdek bele. Az illetékes tegyen most már valamit!

-B


The weather in Hungary is just unacceptable. It's freaking April, and i still can't pull of any spring clothing item. What the hell? When it was 5 degrees i pulled out my long lost leather skirt though, and let my legs breath. It was just fantastic.

But no, i am nearly not satisfied. I want to rock my strappy sandals, flats and blazers. Spring, please come and inspire me! I really need you!

-B


Sweater: H&M
Skirt: Pull and Bear
Shoes: Zara
Bracelet: Ebay
Watch: MK4 megjegyzés

 1. Jajj, mennyire szeretnék már szoknyát hordani! Várom már a Glamour-napokat, szoknyám ugyanis nincs. Tavaly nagyon rájuk kattantam és az összeset agyonhordtam, némely elszakadt, más meg szimplán elrongyosodott. Idén viszont újra beújítok belőlük, ruhákat is veszek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is várom a Glamour napokat, de előre félek attól az állatkerttől ami a plázákban lesz... :/

   Törlés
 2. Nagyon jól áll ez a bőrszoknya!
  Már nagyon várom a blézeres időt, már hatodik hónapja nézem a ruhásszekrényemben a kötött, barna garbómat - már csak látványra is rohadtul unalmas! :(
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.