Out with the old, in with the new

Annyira vártam már, hogy kitehessem ezt a postot :) Nagyon izgalmas változás következik ugyanis a blog életében. Mint tudjátok, eddig a kedves párom készítette a képeket a mi kis kezdetleges Fujifilm gépünkkel, de úgy éreztem, jobb lenne egy magasabb színvonalat megütni. Alapból is szeretnék egy új kamerát venni majd idővel, és ezért felkerestem egyik nagyon régi barátomat, Viktort, aki szuper fotós, és ő látott el tanácsokkal a gépeket illetően.

Lőttünk egy próba outfit sorozatot is (ezt amit itt láttok), és annyira jól sikerült, hogy rávettem őt, csináljon nekem mindig ilyeneket :D (Innen is köszi Viktor!!!).

Tehát mostantól ilyen gyönyörű képeket élvezhettek majd, és a videót is vele fogom csinálni, úgyhogy nagyon izgalmas projektek jönnek :)

Remélem tetszik nektek, és értékelitek ezt a pluszt amit próbálok a blogba tenni nektek.I'm really excited to post this outfit today, because it is so much better in quality than the ones you are used to. My posts were shot by my main man and our little Fujifilm camera, but i thought i need something better. I talked with a very old and great friend of mine, Viktor, who is an awesome photographer, and he is kind enough to help me out with beautiful shots!

So from now on, you can enjoy much higher quality, hope you apprecciate that! 


-B


Coat, jeans, shoes: Zara
Fur, top: H&M
Watch: MK
Bracelet: Ebay
5 megjegyzés

  1. az a cipő... to die for *-* valami gyönyörű, pont mint a szett (: jó lett!

    VálaszTörlés
  2. az a cipő... to die for *-* valami gyönyörű, pont mint a szett (: jó lett!

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.