Stripes and redness

A héten nem tudunk csinálni képeket a fotósommal sajnos, úgyhogy legközelebb a jó minőségű képek jövő hétvégén fognak érkezni. Addig is visszatér egy picit az amatőr gép és az egyetlen párom, mert nem akarlak titeket ennyi ideig outfit nélkül hagyni!  :) Maradt még egy a múltkori sorozatból, úgyhogy ezt még kiélvezhetitek :D A csíkos szoknya nem győzött meg 100%-osan, kicsit furcsának találom, pedig rajongok bármi csíkosért. Ti mit gondoltok?


Sadly, my photographer is not available this week, so we have to take some photos with my own camera until next weekend. Not that great quality, but i don't want to leave you with no outfit posts for a whole week! On the other hand, im not really sure about this skirt. I do love myself some stripey action, but this skirt didn't totally win my heart just yet.


-BSkirt: H&M
Tee: ASOS
Vest: Stradivarius
Shoes,bag: Zara
Sunnies: Ray Ban4 megjegyzés

 1. A szoknya túlságosan is high-waisted, ez a gond. Az alakod tökéletes, de ez a szoknya nem hozza ki belőle azt, amit tudom hogy gondolsz hogy kellene. Na ezt most jól megfogalmaztam :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 2. szerintem a szoknyával semmi gond :) nagyon csini! a mellény az, ami nem illik a képbe (szerintem)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is a mellény a furcsa ebben a szettben,valahogy ezzel a hosszal ez nem illik ide és szerintem ezért furcsa a szoknya is,ezzel az összhatással.Amúgy a szoknya teljesen jó,jól áll,de a mellény az inkább valami vagányabb,motoros szetthez tudom elképzelni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi csajok! Nekem a mellénnyel nincs bajom, imádom keverni ezeket a dolgokat, nem szeretem az uniformizált "ez illik ehhez a stílushoz" dolgokat :D De majd megpróbálom a szoknyát egy crop toppal, szerintem azzal jobb lesz :)

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.