TV show junkie

Ígértem egy sorozatos postot, de akkor még nem tudtam mibe vágom a fejszém.. Hihetetlen mennyiségű sorozatot nézek, már szinte zavarba ejtő.. Számomra nincs annál relaxálóbb mint hazajönni és megnézni egy részt valami sorozatból. A filmekre már szinte alig bírok koncentrálni, mert megszoktam a  kis 20-40 perces részeket. I am Bianka and I am a showaholic.


Kezdem először azokkal, amik jelenleg is folyamatosan mennek, hetente új részekkel.

 
Vampire Diaries


Nem tudom be kell-e ezt a sorozatot mutatni valakinek, mert eléggé népszerű. Lényegében van két vámpír fiúka, akik mindketten ugyanabba a halandó lányba szeretnek bele. Na persze nem Twilight szagú ez az egész, hanem iszonyatosan jó! Ha valaki nem ismeri mindenképp ajánlom. (TEAM DAMON)

Glee


A Glee egy középiskolai show-choir életét mutatja be, tök jó számokkal és nagyon tehetséges énekesekkel. Aki nem kedveli az éneklős dolgokat, az messziről kerülje ezt. Azért is áll hozzám ez a sorozat közel, mert mikor Amerikában jártam suliba én is benne voltam a kórusba, mert szeretek énekelni, és imááádtam :) Iszonyatosan jó élmény volt!

90210


Az eredeti Beverly Hills 90210-et én sosem néztem, de elméletileg ez az új sorozat a gyerekeikről szól. Nem tudom ezt megerősíteni, de mindenesetre elég addiktív. Egy kis limonádé, nincsenek benne túl nagy történések, de tök jó nézni a kis sznob amerikai fiatalokat :D

Pretty Little Liars


Na ez a sorozat komolyan IJESZTŐ! Én nem merem esténként nézni. 4 lányról szól, akiknek az első részben meghal a barátnőjük, és ezek után egy titokzatos "A" nevű személytől kapnak üzeneteket, fenyegetéseket és minden egyéb finomságot. Nem is értem, hogy miért hagyják ezek az idióták idáig elfajulni a dolgokat, ha velem ez történne első dolgom lenne mondjuk a szüleimnek megmutatni, vagy a rendőrségre rohanni habzó szájjal. Ezért nem rólam írják a sorozatokat.

Shameless


Ez a sorozat egy szóval: görény. Annyira puritán, hogy az valami hihetetlen. Sokan szerintem ízléstelennek gondolják, de én nagyon élvezem. Alkoholista apuka - 6 gyereket "nevel". El lehet képzelni.

Mad Men


A legújab felfedezésem a Mad Men. 60-as évek New York-ja, innentől engem megnyert. Egy reklámügynökségben játszódik, és tökéletesen ábrázolja a társadalmi és politikai helyzetet akkoriban. Plusz, Don Drapert imádom.

Cougar Town


Szintén egy kis limonádé, semmiről nem szól, de arról nagyon. Én azért nézem, mert kíváncsi vagyok Courtney Cox a szétbotoxozott  fejével mikor lesz képtelen a mimikákra. Max egy évet tippelek még neki. Amúgy meg jókat lehet nevetni rajta :D

Modern Family


Szintén egy kis könnyed történet, Sofia Vergara akcentusán viszont besírok. Minden sorozatot angolul nézek természetesen, és hát ezt vétek is lenne szinkronosan. Nagyon vicces, ha nevetni van kedvetek akkor megéri egy részt megnézi :)

Girls


Ezért annyira nem rajongok, de meg szoktam nézni, mert nagyon életszagú, és ez tetszik benne. Lena Dunham pucérkodásaitól viszont rosszul vagyok, don't judge me please!

Kardashians


Akármilyen aktuális sorozatuk megy, mindig nézni szoktam, mert sírok a röhögéstől mennyire szar színészek egytől egyig. A legutóbbi részben Kim bejelentette, hogy áldott állapotban van, természetesen kamerák előtt, mert nyilván így történt. Csodálom, hogy bírják ezt röhögés nélkül.Jöjjenek most az "all time favorite" sorozatok, amik már nem mennek, de még mindig imádom őket!Minden este egy részt megnézek elalvás előtt. Kívülről fújom már az egészet, de sosem tudom megunni!


Imádtam a Született Feleségeket, nagy szívfájdalmam azóta is, hogy vége lett. És ráadásul milyen szarul!
 

Nem fog rajta az idő, amióta vége azóta is idézzük és imádjuk. A filmek csúnya bemocskolásai szerintem a sorozatnak. Az új Carrie Diares meg nem az igazi :(


Ha valakinek van még valami jó kis sorozat ajánlója szívesen fogadom!

16 megjegyzés

 1. ha ez showaholic akkor rám vmi uj szót kell kitalálni.. én ennek nagyjából a dupláját nézem..:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok beteg :D

   Törlés
 2. Bianka, hol nézed ezeket a sorozatokat? Van egy oldal cucirca.com ott néztem eddig a sorozatokat, de valamiért már nem működik nekem :S

  VálaszTörlés
 3. Hát én durván el vagyok maradva tőled. A Vampire Diaries nagy kedvenc, imádom, de az új Elena engem nagyon idegesít. Sosem volt egy szerethető karakter számomra, de most teljesen kikészít. És nem szállok harcba veled, de Team Stefan! :D
  A Pretty Little Liars az egyetlen horror, amit hajlandó vagyok megnézni, bár ez a felső határ. Mindenesetre imádom! :)
  A Született Feleségeket anyukámmal néztem mindig, és sajnálom, hogy vége lett, szerettem azokat az estéket. :)
  Most valószínűleg a Szex és New York-ba fogok belekezdeni, szeretném végignézni a teljes sorozatot. Nekem őszintén szólva tetszik a Carrie Diaries, bár én még a célkorosztályt erősítem. :) Nagy kedvencem ezen kívül a Gossip Girl, már végignéztem, most elölről kezdtem és ha kedvem van, megnézek egy-egy részt. Fantasztikus az a sorozat, egy jó ideig a kedvencem marad valószínűleg. Illetve a How I Met Your Mother-t is nézem, de abba még nincs erőm úgy igazán belevágni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, a How i met your mother nekem annyira nem szimpi :( Csomóan mondták, hogy nézzem, de nekem az ilyen "sokbarátegyhelyen" kategória mindig a Jóbarátok marad!

   Törlés
 4. A gossip girlrol es a hillsrol mi a velemenyed?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néztem mind a kettőt, de egyiket sem tartom "újranézős" kategóriának, bár volt már rá példa, hogy megnéztem csak úgy egy GG részt :)

   Törlés
 5. Haha, hát akkor én valamilyen nagyon vészes addiktságban szenvedek, mert ha ez neked sok, akkor az én listám az óriásinál is nagyobb kategóriát erősít. Pont a hétvégén számoltam össze, hogy mennyit nézek, fejeztem be, kaszáltam el vagy tervben van megnézni... 100-hoz közelítő szám:D Én továbbra is szeretek filmezni, de az már csak hétvégi programnak tudott megmaradni, hétköznapokra bőven elég 2*20/40 perc gondolkodást nem igénylő limonádé.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na jó, ha azt vesszük, hogy mennyit kezdtem el nézni, meg terveztem hogy nézek akkor nekem is tripla mennyiség gyűlne fel :D Ez egy eléggé lekorlátozott mennyiség itt!

   Törlés
 6. én a vampire diariesnál leragadtam a harmadik évad elején, körülbelül két éve, és nagy szívfájdalmam, hogy fogalmam sincs, hol járok benne, viszont nem tudom, megnézzem-e még egyszer elölről az egészet. :) bár, most nagyon elgondolkodtam rajta:)
  én ajánlanám a Dextert, ha még nem láttad. igaz, hogy gyilkolós, és teli van vérrel, de nem durván, és hihetetlenül izgalmas. :D én falom, három hete nézem, és a hatodik évadnál járok. nagyon jó!

  VálaszTörlés
 7. a Pretty Little Liarst felülmúlja az American Horror Story, én félek a világon a legjobban a horrortól és most elkezdtem, iszonyatosan jó, főleg a második évad!

  VálaszTörlés
 8. én suli mellett nem merek sorozatot nézni mert egyszerűen annyira magába tud szippantani, hogy képes vagyok mást sem csinálni csak nézni, nézni és nézni:D főleg olyanokra érvényes amiből már van vagy 6 évad:D a felsoroltak közül egyedül a Született feleségek ami kivétel mert azt tv-ben kezdtem el nézni(vagy 6 évadig ott néztem) I-M-Á-D-T-A-M♥

  VálaszTörlés
 9. Húú, én már 3x végignéztem az összes Szex és New York részt, de még mindig nem tudok betelni vele ♥ Supernaturel-t nem nézed, sztem jó nagyon bár kicsit ilyesztegetős. Ami még nagyon jó az a Game of Thrones ♥ és a The following. Nagyon ajánlom mindkettőt.

  VálaszTörlés
 10. Áhh, a Modern Family-t én is bevettem a mostani top3-ba :D:D Sofia Vergara isteni karakter :D

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.