Flower crown

Valami fura dolog van a fényképezőgépemmel, mert automata módban elhomályosítja a széleket, és így olyan mintha valami festmény lenne. Nem a szerkesztés miatt ilyen, hanem alapból is. Nem tudjátok véletlenül mitől lehet ez? Mit kéne állítanom rajta?

Az outfitről röviden annyit, hogy végtelenül egyszerű, de ez a virágos fejpánt szerintem feldobja :) Nagyon szeretem ezeket a kiegészítőket, főleg nyáron! Fesztiválozni, de én hétköznapra is simán felveszem. A Claire's-ben rengeteg féle van, oda mindenképp nézzetek be, ha valami ilyesmit szeretnétek!  A blézerem pedig ha hiszitek, ha nem, 5 éve megvan már, és azóta is az egyik kedvencem. Hiába, egy fekete blézer igazi alapdarab :)

A hétvégén megyünk fotózni, alig várom, hogy végre "rendes" képeket tölthessek fel újra :)

There' something going on with my camera, and i do not know what. Something makes the pictures turn out odd, like painting-esque, and it drives me mad! Its not because of the editing, the pure picture is just as bad... :(

Onto the outfit: Plain one, but the flower crown makes the outfit i think! Loving these things for the summertime, going to a festival or just a casual day, whatever! You cand find loads in Claire's but also on Etsy and Ebay! 


-B
Top, shoes: Zara
Blazer: C&A
Shorts, flower crown: Bershka
Bag: H&MMegjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.