Something different

Sajnos be kell látnunk, hogyha a high street boltok készítenek valami egyedit, ami mondjuk nem található meg az összesben, akkor az nagy sikernek fog örvendeni. Vagy ez, vagy az a verzió van még, ha valami nagyon olcsó a Zarában. Én már rá sem nézek a 6-10 ezer között mozgó táskákra például, mert félek, hogy a Zara basket bag reneszánsza fog bekövetkezni. Ezzel a skorttal is egy picit ez történt, de talán mivel tényleg nem egy hétköznapi darab ezért inkább a blogger körökben látom többet. I can deal with that. Attól függetlenül imádom, és nyáron jól kis is fogom használni!

Ez az outfit post kicsit különlegesebb mint a megszokottak, mert egy "accidental photoshootba" torkollott a képek készítése. Gondoltam, azért ezt is megosztom veletek, remélem tetszik!

PS: A képeken semmiféle utómunkák nincsenek, egyedül a színeken javítottam néhol kicsit. Photoshopot nem is tudok használni, úgyhogy ha valami nem tökéletes, don't judge please!


-B
Blazer, skort, shoes: Zara
Sunnies: Ray Ban
Pictures by ÁV Photography

12 megjegyzés

 1. Én ebayrol rendeletem meg :) nekem is nagyon tetszik, sajnos zara nincs a közelbe de gondolom igy olcsóbban megúsztam :)

  VálaszTörlés
 2. Ú,elég jók a képek és elég jó az a szerelés is! Bár én az ilyen cipőkkel nem tudok megbarátkozni,beleillik az összképbe,csak én nem húznám fel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Szerintem a cipő teszi rá az i-re a pontot!

   Törlés
 3. Alulról az 5. kép irtó jó, a szettből pedig nálam a cipő viszi a pálmát.

  VálaszTörlés
 4. Huu, tavaly dettó ilyen blézert lőttem a NewYorkerben, csak fehérben és 3/4es ujjal. kivételesen még a minősége is szuper, strapabíró bélés meg varrás meg minden. nagyon csini ez a darab is! :)

  http://absshowcase.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is vadászok egy szép fehér blézerre most :)

   Törlés
 5. Baromi jók ezek a képek, az összeállításod pedig különösen tetszik most. A cipőd valami csoda! (:

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.