Spring nails

Betegesen szeretem a körömlakkokat, annyi van itthon, hogy megszámolni sem merem. Mégis valahogy mindig késztetést érzek arra, hogy újakat vásároljak. Kicsit ellentmondva magammal pár nap múlva pont géllakkot fogok csináltatni, de azért, mert valahogy borzasztó állapotban vannak a körmeim. Miután rengeteg időt rááldozva elkészülök egy lakkozással (ami mondjuk álljon 3 réteg lakkból és egy fedőrétegből), másnap már egy ujjamon tuti lejött egy kis darab, és ekkor az agyam szétrobban. Számomra nincs visszataszítóbb annál, ha valakinek igénytelenek a körmei, így magamon sem bírom ezt elviselni. Meglátjuk mennyire fog a gél lakk beválni, majd beszámolok róla nektek! Most azonban jöjjenek a kedvenc színeim tavaszra :)

(Ha rákattintotok a lakkok nevére, meg is tudjátok vásárolni őket!)

-B
Amint az nagyon jól látszik, idén tavasszal valahogy a pasztell-nude színek felé húzok. Szerintem a hosszú tél és bordó-sötétlila-fekete körömlakk korszak után valahogy a körmeimen is a finom és friss színeket szeretném nézni.Igen, Essie addict vagyok. Egyszerűen odavagyok a körömlakkjaikért, mert szerintem elég tartósak, és csodás színek vannak. Ha nude lakkot szeretnétek venni az Essieből akkor ajánlom, hogy keressetek swatch-ot előtte a neten, mert némelyik nagyon átlátszó. Ez a 4 viszont tökéletesen fed, és igazi tavaszi színek.

Balról jobbra:

 • Jazz: számomra ez a tökéletes nude szín. Nem túl átlátszó, nem túl barna.
 • Absolutely Shore: mentás zöldes szín, nagy kedvencem.
 • Fiji: Sokkal fehérebb színre számítottam, de ez egy pasztell rózsaszín. Sajnos nagyon könnyen lepattogzik, viszont gyönyörű 3 rétegben!
 • Meet me at sunset: Ez a nyári piros színem, kicsit narancsos beütéssel, barna bőrhöz csodás.


Ez az orgona szín a Barry M Berry ice cream névre hallgató darabja, és tényleg a fagyi színére emlékeztet. Extra tartós, volt, hogy egy hétig nem kellett hozzányúljak! A Barry M lakkokat alapból is ajánlom, mert nem  drágák, és tényleg jól bírják a gyűrődést.


Végül ez a MAC darab, sajnos limitált kiadás volt, így nem biztos, hogy már hozzá tudtok jutni. Az Archie's Girls kollekcióban volt, Pep Pep Pep fantázianévre hallgat. Kellemes barackos szín, két rétegben is abszolút vállalható. Hasonló színe van mint a Barry M Peach Melba-nak, azt talán könnyeben beszerezhetitek! 

6 megjegyzés

 1. Mennyire szép lakkok! Én is Essie fan vagyok, annyira csodálatosak a színek, de jöhet még az OPI, China Glaze IsaDora is minden mennyiségben :DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony, OPI nálam is nagy kedvenc még :)

   Törlés
 2. Barry M lakkot itthon vettel valahol vagy kulfolodon?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ,,Ha rákattintotok a lakkok nevére, meg is tudjátok vásárolni őket!"

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.