Apps i use

A mai bejegyzés nem divattal kapcsolatos lesz, viszont szerintem egészen hasznos lehet! Mivel Iphone "függő" vagyok, ezért gondoltam megosztom veletek azokat az applikációkat, amiket a legtöbbet használok. Ha valamit kihagytam ami megér egy misét kérlek azonnal sikítsatok, imádok új dolgokat találni :D

-B


Nem hiszem, hogy ez túl nagy meglepetést okoz bárkinek is. Az Instagram foglalja el a legtöbb helyet a telefonban, de semmi pénzért nem törölném ki! Szerintem szuper inspiráció forrás, és jó alkalom a kis hétköznapi OOTD-k megosztására is. @biankaboo néven találtok meg!


A Whatsapp tulajdonképpen ugyanolyan, mintha sms-t küldenék, de mindezt ingyen. Közben rájöttem, hogy két Iphone között az Imessage is ingyenes, de mivel sok embernek nem Iphoneja van ezért ezt mégis megtartottam. A Vibert is használtam egy ideig, de azt nem szerettem annyira, sosem küldte el az üzeneteket rendesen, a telefonálás vele pedig egy rémálom volt.


Az Adobe Reader is egy tuti kis applikáció, hogyha szöveget kell megnyitnod az Iphoneon. Én mindig átkonvertálom a word vagy bármilyen más formátumú dokumentumaim pdf-be, és így bármikor elérhetővé válnak. 


Ha bármikor unatkozom és már az Instagram falát is kétszer végigpörgettem általában a Style.com app jön. Végig lehet nézni a Fashion Weekek összes bemutatott kollekcióit, és még jó kis cikkek is vannak néha. 


Nem szorul ez sem túl sok magyarázatra, Tumblr függő vagyok. Fashion is my cure néven ott is megtaláltok!


Dots nevű játék, ahol színes kis pontokat lehet összekötni. El lehet vele pár órát fecsérelni az életedből.


A másik botrányosan addiktív játék a Candy Crush. Hasonló a Dots-hoz, itt cukorkákat kell robbantani azzal, hogy egymás alá-fölé-mellé húzod őket. Van rengeteg pálya, és tényleg nem lehet abbahagyni. NE töltsétek le!


Mikor valamilyen montázst szeretnék csinálni a telefonon akkor mindig a Pic Stitch nevű alkalmazáshoz fordulok. Teljesen basic, egymás mellé tesz annyi képet amennyit szeretnél!


A másik jópofa képszerkesztő program a PS Express. Ez a Photoshopnak az Iphone-ra készült verziója, bár azt hiszem van egy fizetős, extrább változat. Ezzel is el lehet szórakozni, ilyen-olyan keret, effektek, meg amit akarsz.


Ti miket használtok rendszeresen?7 megjegyzés

 1. Az Instagram, WhatsApp és Foursquare trión kivül a Photo squarer, Shape'd és a Nike+ appokat használom. A WhatsApp jó alternatívája még a Line, ahol szövegen kívül nagyon cuki rajzokat lehet küldözgetni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nike + nekem is van, bár sajnos ritkán használom :( :D

   Törlés
 2. Szintén candy crush függő vagyok. 65. pálya viszont kifog rajtam, már beleőrülök lassan....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én már egyszer letöröltem az egész játékot annyira begurultam egyik pályán :DDD

   Törlés
 3. Szerintem szuper meg a 360 Panorama, BBC weather, Etsy, BokePhic. :)

  VálaszTörlés
 4. Végre egy ilyen post is. :) Ne tudd meg hányszor kerestem google-ban értelmes, használható programokat iPhone-ra, de szinte egyet se találtam (maximum nagyritkán, ha ráveszem magam, hogy keresgéljek). Én személy szerint nagyon örülnék még ilyen post-nak, ha találsz ilyen jó dolgokat. :)

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.