Apps i use #2

Volt már ennek a postnak egy első része, de még mindig vannak ám applikációk a telefonomon amiket csípek. Ti használjátok valamelyiket?
A Lookbook applikációja nagyon hasznos unaloműzés ellen, bár nekem néha az ott lévő outfitek már túlzások. Mégis letöltöttem, mert mikor a fogorvosi rendelőben lejár az utolsó életem is a Candy Crushban, mindig jól jön.A Bloglovin alkalmazást nemrég szereztem be, miután rájöttem mennyire király is az egész koncepció. A kedvenc blogjaim egy helyen? Jöhet!
Aki már esetleg unja az Instagramos filtereket, annak tetszeni fog a VSCO cam. Mezei képszerkesztő, de egészen jó effekteket lehet vele varázsolni.
Ezerszer előfordul, hogy megy a rádióban a zene, és nagyon tetszik de fogalmam sincs ki énekli. Na, ilyenkor kötéltáncosokat megszégyenítő módon kitúrom valahogy a telefonomat a táskámból (miközben szigorúan csakis az utat nézem), és megpróbálom valahogy beindítani a SoundHoundot. Ha ez sikerül, nyert ügyem van, mert ez az app megmondja nekem a kívánt infót.Hasonlóan addiktív játék, ezer változata van, de én a Subway Surf-ös figurákkal szeretek a legjobban ugrálni. Vonatok tetején futsz, gyűjtöd a pontokat és igyekszel nem megharaptatni a popid a gondnok kutyájával. Kell neked ez az app, én tudom..
Nagyon random, de a Pesten tömegközlekedőknek hasznos lehet a BPmenetrend alkalmazás. Megmondja mikor jön a következő metró, villamos, busz, troli, és a többi..

2 megjegyzés

 1. wááá subway surf! :D

  www.lookzfashion.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tudom, hogy Te nem cigizel, de én már hozzáadom a Trafik Radart is

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.