Filmajánló #5

Egy jó 3 hónapja már nem volt filmajánló, pedig nézem ám őket, csak mindig elfelejtek írni róluk. Most viszont itt van, 3 filmet és egy sorozatot ajánlok nektek, akik unják a nyarat :)

-B


The Prestige/A tökéletes trükk

Nem szoktam részletesen leírni a tartalmat, hiszen erre van a port.hu. Inkább a saját benyomásaimat találom érdekesnek - és erről a fimről egy szót tudok mondani: WOW! Ha valaki szereti az Eredetet, akkor ez is nagyon fog tetszeni neki. Nem friss alkotás, viszont én csak a napokban találtam rá, és imádtam. Szeretem az elgondolkodtató, és "nyugodni nem hagyó" filmeket, és ez minden szempontból pipa. Plusz pont, hogy miután vége sem hagy békén, és agyalsz a megoldáson. Én már 3. napja.The Heat/Női szervek

Merőben más, mint az előbb említett film. Moziban láttuk anyukámmal, és felülmúlta az elvárásainkat. Elég trágár, csúnyán beszélnek benne, de én nem láttam ilyen vicces vígjátékot évek óta. Anyuval majdnem leestünk a székről a röhögéstől. Ha egy kis könnyű kikapcsolódásra vágysz, melegen ajánlom.Safe Haven/Menedék

A barátnőm próbált rávenni egy ideje, hogy nézzem meg, de egészen idáig halogattam. Kár volt, nagyon aranyos kis film. Nincs túl nagy mondanivalója, de a végén van egy "áhá" momentum, amit imádok. Romantikus, néhol vicces, izgalmas. Plusz Josh Duhamelre sosem rossz ránézni, valljuk be. Devious Maids

Magyar címe úgy látom még nincs, hiszen nagyon friss sorozatról van szó. Mikor véget ért a Született Feleségek én pár napig sokkban voltam, hiszen egyszerűen imádtam! Na, Marc Cherry máris visszatért hozzánk, egy hasonló alkotással mint az előbb említett. A címből kiderül, hogy szobalányokról van szó, akik nagyon is fondorlatosak. Aki szerette a Született Feleségeket nagy valószínűséggel ezt is imádni fogja!

5 megjegyzés

 1. huhúú:) az első filmet már láttam és nagyon tetszett!:D imádom az ilyen gondolkodós de mégsem annyira elvont filmeket. (Ha még véletlen nem láttad volna a Viharszigetet akkor feltétlen nézd meg(Dicaprio♥) én máig vitában állok azokkal akikkel megnéztem, mert nem egyezik az elképzelésünk a befejezésről:D) Másodikat hallottam, hogy vicces, úgyhogy mindenképp megnézem. A menedéket pedig most szerdán fogom megnézni szabadtéri vetítésen:))
  A sorozatot is köszi, imádtam a "szülifelit" :D:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádni fogod ezt is, én már függő vagyok :D

   Törlés
 2. Ha bejönnek a Nolan filmek, akkor ajánlom megtekintésre a Mementot. Nem egy egyszerű film, végig nagyon oda kell figyelni rá, de páratlan alkotás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olvastam erről, meg fogom nézni mindenképp :)

   Törlés
 3. A Prestige-t én is imádom és szintén agyaltam rajta pár napig utána, de feladtam :D Persze eredetileg a Christian Bale-imádatom miatt néztem meg.

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.