Must haves for fall

Ezzel az esős-borongós idővel már egészen őszi lett a hangulat, és be kell vallani, vasárnap már szeptember van... Hova tűnt az év fele máris?! Nekem az egyik kedvenc időszakom következik, de szerintem akik hű olvasói kis blogomnak ezt tudják is :) Imádom az ősz illatát, a csípős hideget reggelente - olyan jó hangulatom van mindig ilyenkor! Mivel a boltokban is sorakoznak már az őszi darabok, ezért gondoltam összedobok egy listát, mi az amire érdemes beruházni! Nincs túl sok új a nap alatt, basic őszi darabok ezek - mégis lehet, hogy egy kis segítség.

-B  • Nyilvánvaló: egy pulcsi. Én imááádom a hatalmas darabokat, amik annyira kényelmesek egy lassú őszi reggelen, hogy szinte elalszom a metrón bennük. Melegen tart, és cuki! Hordható leggingsel ha elég hosszú, de bármi mással, még ruhával is.
  • Sálból érdemes valami kötöttet választani, hogy melegen is tartson ne csak mutasson. A kockás darabok mindig menők, de ha mintás a kabát akkor egyszínűt válassz!
  • Kalap és sapka is dukál ám az őszi szettekhez. Előbbire érdemes beruházni, ha kicsit csajosabb vagy - utóbbira pedig mindig, mert egy "bad hair day"en áldani fogod az eget érte.
  • Farmer uralom van, minden fazon-szín kapható már szinte. A boyfriend szerintem őszre különösen jó, mert laza, egy magassarkú bokacsizmával viszont "effortlessly chic" - ha érted mire gondolok. 
  • Végül személyes kedvencem ilyenkor: sötét rúzsok! Ha bizonytalan vagy mindenképp kérd ki egy eladó tanácsát, a Douglasban de a MACben is szívesen segítenek megtalálni a neked legmegfelelőbb árnyalatot. Szivárognak már befelé az őszi smink kollekciók, és mind csodás! Juj de fog ez fájni a tárcámnak!

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.