The heat

Normális ez a 40 fok? Nem. Tuti nem. Ezt az outfitet a múlt héten fotóztuk, de nagyon megbántam aznap, hogy hirtelen fellángolásból a bőrshortban indultam el. Mondjuk úgy, hogy barátok közt is melege volt az alsó részemnek. Pont :D Amúgy meg szép és csodás, de majd úgy 10 fokkal hidegebb időben.

-B

Top, shoes: Zara
Shirt: Pull and Bear
Shorts: Tobi
Bag: Topshop

4 megjegyzés

 1. Képeken mindig olyan jól mutat a nyár,amikor mindig visszanézem mások képeit vagy a saját képeimet az előző nyárról,akkor sose az jut eszembe,hogy úristen,de meggyulladtam és folyt rólam a víz,hanem,hogy milyen jó idő volt! Aztán amikor kint kell lennem 10 percet az udvaron, meg akarok halni. Ja és mindig csodálom azokat a nőket,akik ilyenkor kiengedett hajjal tudnak létezni!:D Akárhányszor próbálkozom vele a negyven fokban,sose jön össze és tíz perc után tűzöm össze,mert úgy érzem,hogy elfolyik a nyakam a hajammal együtt. Outfit pedig jó,de a bőr nadrágra inkább nem gondolok,hogy mit érezhettél :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem sem megy mindig a kiengedett haj, de néha belefér, múlt héten még nem volt ilyen nagyon meleg :D Mostanság én is csak kontyban nyomom :D

   Törlés
 2. Nekem a top tetszik nagyon. Az ingre ra se nezek,mert kiver a viz,de a kepek nagyon tetszenek,kulonosen a hatodik, oda mar csak egy tropusi vizeses kell,es egyatalan nem latszik mennyire meleged lehetett, ugyesek voltatok!

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.