Fall 2013 Accessories

Az őszi trendes bejegyzésnek itt van a kistesója, vagyis a 'Milyen kiegészítőket hordjunk az új szezonzban?' post. Szerintem ennyivel ki is merítettük az idei őszi témát, ha úgy érzitek valamiben mégis segítségre van szükség, akkor lehet javaslatokat tenni!

Nagy dolgok most sem történtek, de van pár érdekesnek mondható kiegészítő. Maradt a szőrme, a toll, viszont a statement nyakláncok helyét átvették a statement fülbevalók a kifutókon. Nagy divat lett az ún. 'word jewelry', vagyis ha az ékszer medálján egy-egy szó olvasható.


Cipő téren én mindig azt vallom, hogy az egyszerű, bőr biker csizma szuper beruházás, én már 3. éve nyúzom a sajátom. Ha kicsit érdekesebbre vennétek a figurát, akkor most figyeljetek. Nem csak a ruhákon, de a cipőkön is megjelentek az érdekes szabás vonalak. Cut out itt-ott, néhol lemarad az oldala, néhol felbukkan 5-6 csatt. Nekem tetszik, de nem a legpraktikusabb, és kétségtelenül egy-két szezonos trend lesz. Ezen kívül vehetünk csicsázott lábbeliket (az ízlés határain belül), és a szürke színnek is behódolhatunk. Személyes kedvenceim a 'boyfriend' cipők, vagyis a kis Oxfordok, amik ugyan férfiasnak hatnak, de igenis meg lehet őket bolondítani a megfelelő outfittel!
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.