Cupcakes & Cashmere by Emily Schuman

A következő divattal kapcsolatos könyv, amit bemutatok nektek a Cupcakes&Cashmere címet viseli. Nem csak egy könyvet, de blogot is ír Emily Schuman, személyes kedvencem. Hihetetlen inspiráció forrásnak tartom, szinte a tökéletes életet éli! Remekül főz, iszonyatosan jó ízlése van az enteriőr tervezéshez, kreatív, stílusos, gyönyörű - mindez pedig a könyvén keresztül is átjön. Négy fő részre van osztva a könyv évszakoknak megfelelően - Spring, Summer, Fall, Winter. Ezeken belül is van szintén négy kategória - Style, Beauty, At home, és Food and Decorating.


Nyilván kitaláljátok, hogy miért ez a koncepció. Emily évszakok szerint bontott le minden lényeges dolgot. Megtalálhatjuk például, hogy hogyan öltözzünk ősszel, miket főzzünk télen, vagy éppen megosztja velünk a tavaszi szépségtippjeit. Nem találkoztam még ehhez hasonló felépítésű könyvvel, de nagyon tetszett, ötletes! 


Sok-sok szuper recept is van benne szebbnél szebb képekkel, részletesen elmagyarázva az elkészítést. Természetesen vannak benne stílustippek, gardrób rendezés, frizura ötletek.
Egy alapkönyvnek találom a Cupcakes&Cashmere-t, mert tényleg rengeteg szuper ötlettel van tele minden téren! 

Megrendelni ITT tudjátok, Emily blogjához pedig IDE kattintsatok!

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.