Fashion Week Budapest SS14

Szombaton került megrendezésre az őszi Fashion Week Budapest, így ismét összegyűlt a divatvilág apraja-nagyja mustrálni. Tavasszal is részt vettem a rendezvényen, így idén már nagyjából tudtam mire kell számítani.

Konkrétan a kollekciókról nem készült kép, mert úgyis millió egy platformon meg fogjátok őket találni, helyette viszont hoztam a helyről képeket, és természetesen outfit fotókat! Egyébként a kollekciók közül nálam Nanushka volt a nyertes :)

A jól bevált fekete-fehér(krém) vonalon mozogtam, viszont feldobtam a szettet egy nagy statement fülbevalóval. Nem vall rám, hogy fülcsit hordok, de most kedvet kaptam ehhez a cirka 3 éves H&M darabhoz! :)

Más téma: Holnap eltűnök pár napra Milánóba, úgyhogy a következő post valószínűleg csak pénteken lesz, egy kis galériát tervezek az útról, ha szeretnétek! Addig is Instagramon kövessetek be (@biankaboo), mert oda igyekszem sűrűn postolni!

Last Saturday i had a chance to visit Budapest Fashion Week (which is basically only a day, but whatever). I went to the spring one before, but this time i got to meet many more people, which made it even more enjoyable.

I didn't feel the need to take pictures of the actual collections, because a, i am not a photographer b, tons of other people snapped away, so you will find them everywhere basically. I took some shots of the venue, and my outfit though. Hope you enjoy!

-B


Zara coat and boots
H&M knit and earrings
ASOS skirt
Topshop bag
A képekért köszönet Vivinek!

6 megjegyzés

 1. Egyszerűen csodálatos a szetted, nézegettem más bloggerek miben jelentek meg, de az én szememben te voltál a legjobban öltözött! :) Amúgy irigykedem, biztos nagy élmény lehetett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, úgy örülök, hogy tetszik!! :)

   Törlés
 2. nagyon jó outfit, szuperül áll minden !

  VálaszTörlés
 3. Szia Bianka, Tok veletlenul keveredtem a blogodra ahol rogton kiszurtam a parducos kabatom az egyik kepeden;) PS Csodas look! xx Reka (http://silksofine-blog.com)

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.