Marie Claire Fashion Days 2013 - Part 2

Ahogy ígértem, ma jönnek a képek a Fashion Daysről. Elég korán odaértünk, így volt időnk vegyülni és beszélgetni a szakmabeliekkel, ahogy látjátok PandArte Dórit és Festyt még egy-egy kép erejére is elkaptuk! Maga a helyszín nekem mindig is tetszett, de a kifutó talán idén volt a legjobb! Egyszerű volt, de pont ez fogott meg, mivel így tényleg a ruhákon és kiegészítőkön volt a hangsúly. Szerencsére sikerült a második sorba leülnünk, így egészen közelről figyelhettük az eseményeket. 

A show szuper volt, személyes kedvencem Abodi Dóra kollekciója, amin abszolút látszik Olaszország hatása :) Szívem csücske, a Nubu sem okozott csalódást, és Konsanszky illetve Nora Sarman kollekcióiban és volt pár elragadó ruha!

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, remélem jövőre is megyünk! :)

As i've promised yesterday, here are some snaps from the actual event, Marie Claire Fashion Days. I loved the venue, and the runway was fantastic on it's simple way. We had second row seats (almost Anna Wintour status), so i caught every little detail. My absolute faves were Abodi Dora, Nubu and Nora Sarman. You should really check out their sites, they are pure geniouses. I hope we get to go next year as well!

-BMegjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.