Milan

Hazatértünk a gyönyörű (ám esős) Milánóból tegnap délután, úgyhogy gondoltam neki is ülök megírni nektek a beszámolóm!

Kedden indultunk, ugyanis a család fiú osztagának a Barca-Milan meccs volt a fő célpont, én csak várost nézni mentem, ezért volt mindössze 3 nap a kiruccanás. Bergamoba érkeztünk, onnan potom 5 euróért bebuszotunk a központba, majd a hotelba. Kellemes kis hely volt, nem volt gond a szobával, európai színvonal nyilván. Aznap este a fiúk mentek meccset nézni, ketten lányok pedig mentünk kicsit az "éjszakába". Megnéztük a Duomot este kivilágítva, aztán pedig már korgó gyomrunkat enyhítettük a Dissoro nevű pubban. Apperitivoztunk, és annyit ettünk amennyi belénk fért. Utána egy koktél is lecsúszott azért :)

Szerdán sajnos egész álló nap iszonyat borús volt az idő, zuhogott az eső... Ettől függetlenül természetesen megnéztük a "kötelező" látnivalókat, a Dóm belülről is lélegzetelállító. Az időjárás miatt mindig próbáltunk inkább fedett helyekre menekülni, így keveredtem én be a La Rinascente-be, ami egy 8 emeletes luxus áruház (azért annyira nem kellett kergetni, képzelhetitek..) Egyszerűen a szavam elállt, itt tényleg minden van ami szem szájnak ingere. Pénztárcabarátnak egyáltalán nem mondható, úgyhogy én is csak pár apróságot vettem, de azért szuper volt élőben megcsodálni Valentino bácsi cipőit, vagy éppen az ikonikus Céline tote bag-et. A szerdát lényegében vásárlással és városnézéssel töltöttük. Tegnap pedig már sajnos nem volt idő visszamenni a városba, délután már itthon is voltunk.

Természetesen árgus szemekkel figyeltem az olasz emberek öltözködését, és ámultam. Nem mondom azt, hogy mindenki outfitje pazar volt, de az tuti, hogy igénytelenségnek nyomát sem láttam. Imádom az olasz férfiak stílusát, a kis öltönyükkel, trench coat és borosta. Annyira jó ránézni :) Egyébként nagyon sok kis random milánói designer boltba is bementem, és szuper dolgokat terveznek ezek a "noname" emberkék. Le a kalappal! Fotóztam is pár kirakatot, iszonyú jókat találtam!

Sok kép készült telefonnal, mert nem szerették ha a nagy kamerával bent fotózok, úgyhogy előre is elnézést a kép minőségért.


-B4 megjegyzés

  1. Nagyon csinos voltál! :) Látom az olaszok már nagyban készülnek karácsonyra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igen, egy egész szint tele karácsonyi dolgokkal, teljesen odavoltam :D

      Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.