Paris Street Style - The book review

Nyilván rajongok a divatért, és éppen ezért az ezzel kapcsolatos könyveket sem vetem meg. Sőt, kifejezetten keresem őket. Erre a Paris Street Style nevű irományra véletlenül akadtam rá a Bookline-on, de nagyon örülök, hogy megrendeltem.

Arra gondoltam, hogy ezzel egy kis sorozatot indítanék el, mivel több ilyen könyv is lapul a polcomon. Ha szeretnétek, havonta párszor bemutatom őket nektek, hátha megtetszik valamelyik! Visszatérve a könyvre : Már a címből is kiderül, miről is lesz itt szó. Amolyan mankó ez a kötet azoknak, akik olyan nagyon szeretnék elérni a párizsi nők 'effortless chicjét'. Természetesen ezt megtanulni lehetetlen (amit sokat hangsúlyoznak is a könyvben), de mindenképp érdemes olvasni róla.


Részekre van osztva az egész, külön kis fejezet van a kiegészítőknek, a ruhatárad alapdarabjainak, de még a kis fekete ruhának is. Rengeteget lehet belőle tanulni, eszméletlenül informatív könyvnek találom.


Találsz még benne interjúkat is, A-Zig mindenkivel. Nem feltétlenül a divatvilág legnagyobb neveitől kérdezősködtek, de ettől még nem lesz kevesebb a dolog tanulsága. Olyan művészeket, divattervezőket, fodrászokat és magazin szerkesztőket kérdeztek meg, akikről lerí, tényleg értenek a francia sikkhez.


Csodás street style fotókkal van tűzdelve a kötet, és a könnyebbség végett mindenhova oda van írva, hol lehet beszerezni az adott ruhadarabot. Szerintem ez egy óriási plusz pont.


A könyv végén pedig van két oldal, azoknak a helyeknek szentelve, ahová a szerzők szerint mindenképp érdemes elmenni párizsi látogatásunk során.


Summa summarum, nagyon jó könyvnek tartom, abszolút megéri rá beruházni, mert nem csak remekül mutat a könyves polcon, de sok tippet lehet belőle elcsenni. ITT tudjátok megrendelni!

A következő ilyen jellegű postban Emily Schuman, a Cupcakes and Cashmere blog szerzőjének könyvét mutatnám be nektek, persze csak ha van rá érdeklődés! Írjátok meg a véleményeteket!

3 megjegyzés

  1. Szia! Engem nagyon érdekelne a következő könyv is! Nagyon jól bemutattad a könyvet, valószínűleg meg rendelem én is!!! xo

    VálaszTörlés
  2. Engem nagyon érdekelnek ezek a könyvek, írj róluk! :))

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.