The obsession continues

A Marie Claire Fashion Days-es postomban már láthattátok ezt a kockás szoknyát, na azóta le nem lehet szedni rólam! Eredetileg hosszabb darab, nem is értem miért! Annyira előnytelen ponton vágta el a lábaim, hogy egyből mentem a jól bevált kis varrónénikhez, és levágattam belőle. Így azt gondolom, egészen előnyös a hossza egy midi szoknyához képest. Imádom :)

You've already seen this gorg tartan skirt in my Marie Claire Fashion Days post, but the obsession continues (hah, see what i did there?). When i first tried it on in Zara, it had a very unflattering length, but i loved the print and the material. So i decided to get it, and customize it to my preference. Well, i think my little sewing ladies did well, i can't seem to take it off. Sorry not sorry!

-BASOS top
Zara skirt and shoes
Mango bag
Ray Ban sunnies7 megjegyzés

 1. Bianka,fantasztikus vagy ! Nem tudom miert de Miranda Kerr jutott eszembe a kepeid lattan :) Ezuton is meghivnalak a sulim divatbemutatojara az R33ba,marcius 13an ,mint fashion bloggert,a sajtosok koze. Eleg egyedi darabok vannak mar most a tervek kozott,hatha feltudjuk dobni kicsit a hazai tervezest :) szep napot

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wow, ez a legjobb bók amit valaha kaptam :D Köszi a meghívást, remélem el tudok menni :) Szép napot neked is!

   Törlés
 2. Szuper ez a szoknya, jó ötlet hosszabb csizmával felvenni, nagyon jól mutat!

  VálaszTörlés
 3. Isteni ez a szoknya, a csizmával együtt pedig awww! Pompás! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.