My favorite winter nail polishes

A címből elég sok minden kiderül a mai posttal kapcsolatban - bizony, a kedvenc téli körömlakkjaim mutatom meg nektek!

From the title you could guess what's today's post about - yep, it's about my fave winter nail shades.Ahogy elérkezik a november, kezdem előkotorni a mindenféle csillámmal és glitterrel ellátott darabokat, amiket utána persze jól megbánok, mert 2,5 óra nem elég arra, hogy levakarjam őket. Ettől függetlenül imádom az OPI Goldeneye fantázianevű lakkot, főleg azért, mert magában is csodásan mutat két rétegben! A másik nagy kedvencem ilyenkor a szintén OPI Designer the better darab, ezüstösen csillog, kis rózsaszín beütéssel.

As soon as November hits, i start to dig out the glitter laquers. Of course i regret that move instantly, cause removing these bad boys are a pain in the arse..  Regardless, do check out these two OPI gorgenousness, one is called Goldeneye - a lovely gold glitter shade (not neccessary to put any colour under) and the other one is Designer the better - a silvery-lilacy polish.
Láthattok itt még két pirosas-bordós árnyalatot - A Rimmel Salon Pro Celebrity bash egy igazi mély bordó, sokkal sötétebb mint az üvegben - az egyik legszebb bordó lakk amit valaha láttam( és szuper baráti áron)! A másik ott hátul az OPI Every month is Oktoberfest. Na, ő aztán majdnem fekete, de némelyik megvilágításban látni az opálos bordós beütést is. Az utolsó lakk amiről nem beszéltem egy nagyon friss vétel - az Astor Vip Violet lilája. Nem volt még lila körömlakkom, de ez nagyon megtetszett a boltban, és nem bántam meg, hogy hazahoztam. Majdnem teljesen ilyen a körmökön is mint az üvegben, egy szép, egyszerű mély lila. Igazi ünnepi szín.

You can spot 3 more colors here. One is Rimmel's Celebrity bash, a lovely deep burgundy, which is way more darker than it looks like in the tube. The other redish shade is OPI's Every month is Oktoberfest. I bought this one last year, and wore it constantly all through December. For me this is such a winter colour - a very deep and opaque burgundy, almost black. So gorg!! The last one is a very recent purchase. Until now, i didn't have any purple colors- this one is Astor's Vip Violet. It's a really true purple, nothing surprising yet very pretty!


Nektek mik a kedvenc körömlakkjaitok ilyenkor? Várom a tippeket :)

9 megjegyzés

 1. Fóliás módszerrel kb. 15perc alatt le lehet varázsolni a csillámos lakkokat, így nem kell megkűzdeni velük :)

  VálaszTörlés
 2. Leirnad a folias modszert? Bajban vagyok a csillamos lakkokkal. Gyonyoruen mutatnak,de a lemosasnal nagyon szenvedek.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vattakorongot szoktam négyfelé vágni, azt átitatom körömlakklemosóval, tepek le alufóliát, a körmömre rakom a vattat, rátekerem a fóliadarabot és kb 5perc múlva lehúzom. Nem kell dörzsölni csak mikor húzod le nyomd egy kicsit és lejön minden. :) Az is sokat segít ha acetonos lakklemosót használsz mert az jobban oldja a lakkot. :)

   Törlés
 3. Télre imádom a csillámos kormoket :)

  VálaszTörlés
 4. Van a rosmann-ban, de gondolom már több helyen "peal off" nevű alapozó lakk. ugyan nemarad tartós a lakkozás, de nagyon könnyen, egyben lehet lehúzni az egész lakkot. Csillámhoz kiváló :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, erről nem is hallottam még, megnézem, köszi! :)

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.