My favourite lip products

A ruhák mellett imádom a sminkeket is, illetve mindenféle beauty és skincare dolgot. A kedvenceim közé tartoznak a rúzsok, annyi féle van itthon, hogy megszámolni sem tudom. Persze nekem is vannak személyes kedvenceim, és gondoltam megmutatom nektek őket! Ti miket használtok?

I am obsessed with everything girly - clothes,beauty and skincare. I especially love a good lip product! It can be a lipstick, lip gloss or lip laquer - you name it i have it! I thought for today's post i will bring you my faves right now. Please do tell me in the comments which ones do you prefer!-B
Pont egy érdekes termékkel kezdünk - ez ugyanis pirosító és rúzs/lip tint egyben. A Bobbi Brown-ban vettem pár hónapja, és azóta nagyon szeretem. Tökéletes az őszi/téli időre a színe miatt, és az hogy többfunkciós csak hab a tortán! Ajánlom!

We kick of with a hybrid product - this is a Bobbi Brown lip and cheek tint. I loved the colour right away, and still very fond of it. Mainly i use it for my lips, but occasionally it will appear on dem cheek bones. Love it!Jelenlegi szerelem - Milánóban jutottam hozzá, ugyanis itthon nem lehet kapni, és ha jól tudom rendelni sem lehet! Ő a Tom Ford  rúzs, Sable Smoke árnyalatban. Nagy szó de kimondom: Ő a TÖKÉLETES nude szín. Kicsit pinkes, kicsit natúr, nagyon krémes, nagyon szép. Hosszú kapcsolat lesz. A MAC-nek is vannak szuper jó nude árnyalatai, de az én száraz számhoz azok sajnos nem valók!

This is my all time fave nude i must say- Tom Ford's Sable Smoke. Mr. Ford knows the way to a woman's heart - it's gorgeous, creamy, pigmented. Can't say enough good things about it. You can find some similar shades in MAC, though my chapped lips can't handle the formula of those.Az utolsó két termék se nem rúzs, se nem szájfény. Angolul lip stain/lip laquer néven futnak, magyarul nem tudom sajnos. Lényegében olyan az állaguk mint egy erősebb szájfény, viszont nagyon pigmentáltak! A Rimmel Apocalipsből 3 árnyalatom is van, és mindegyik nagy kedvenc. Kicsit drágább változat a YSL Glossy Stain, nem hiszem, hogy többet tudna mint a Rimmel, de a színbe beleszerettem (Meg amúgy is Glamour napok volt na...)

The last two things are lip stains- one from Rimmel, and one from YSL. They are pretty similar, so if you're new to them i think you should give the Rimmel one a go. I love the colour range of the YSL's, but price-wise i will stick with the Apocalips :)6 megjegyzés

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. A Tom Ford ruzs nagyon megtetszett, en Macet hasznalok mar egy ideje,de meg keresem az igazit.:) A Tom Ford ruzzsal postolnal kepet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A legutóbbi 3 outfitben is ezt viselem!

   Törlés
 3. YSl-ról van kép, amikor az van rajtad? Melyik árnyalat?
  Köszönöm! Hirtelen így nem találtam :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt így hirtelen én sem tudom, de majd ha lesz akkor feltüntetem az outfitben!

   Törlés
  2. Az árnyalatot sikeresen kihagytam, 102es :)

   Törlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.