Sunny

Én mindig ki vagyok röhögve, ha télen napszemüveget hordok magamnál, pedig itt az élő példa rá, kellhet. Az outfit befotózásakor olyan erős volt a nap, hogy képtelen voltam a kamerába nézni :D

Más: Sürgősen el kéne kezdenem már a karácsonyi bevásárlást, mert még SEMMIT nem vettem, és ez nem jellemző rám. Amúgy szeretnétek, ha idén is lenne Gift Guide a blogon?

The sun is occasionally out, and that's why im suffering with blindness in most of the pictures (in all of 'em actually). Sorry about that, hope you still enjoy this little casual outfit!

On the other note: Its roughly 1 month till Christmas, yet i haven't started the shopping yet. It's really not normal for me, i better do something. I might do a little Holiday Gift Guide like last year, we will see!


-B


Zara jacket, shirt and boots
ASOS jeans
Mango bag
H&M hat


4 megjegyzés

 1. Nagyon csinos! :)
  Még én sem kezdtem el a karácsonyi vásárlást, szívesen venném a posztot! :D

  xx
  s-lounge.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 2. Csini!
  Fura, de én meg már bevásároltam egy híján mindenkinek karácsonyra, pedig általában utolsó napokra szoktam hagyni.

  VálaszTörlés
 3. Èn is mindig hordok napszemuveget. A telefonom, penztarcam,kulcsom es napszemuveg min dig nalam van.:-) A karacsonyi vasarlasban iden sem remekelek. Uszom a noi magazinok kuponaradataban, tele vagyok Christmas guide mellekletekkel, de fogalmam sincs kinek mi lenne a tokeletes. Raadasul ha elindulok vasarolni, legtobbszor sajat magamnak talalok rogton valamit, erosnek kell ilyenkor lennem,de bevallom,ez nem nagyon sikerul. Remenytelen eset vagyok es ez csak fokozodik Decemberben!:-) De a Karacsonyt akkor is imadom!

  VálaszTörlés
 4. Rám is mindig furán nézek ha télen napszemüvegezek, de ha behavazik és a napfény visszaverődik a fehérségről én nem tudok nem hunyorítani :D

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.