Cold days

Elérkezett annak az ideje, hogy előkotorjam a műbőr nadrágom a szekrényből. Az igazat bevallva nem túl praktikus darab, mert a szabadban megfagyok annyira hideg a bőr, amint viszont belépek egy fűtött helységben izzadok mint... :D Nem tudom mi a megfelelő klíma a bőrnadrágokhoz, de várom az ötleteket! Ennek ellenére természetesen hordom, hiszen "Who said fashion is comfortable?". Mennyire egyetértek..

Holnaptól viszont izgalmas hétnek nézünk elébe, ugyanis minden nap ajándékötleteket fogok postolni, hogy mit vegyünk anyunak/apunak/barátnak/kiskutyának/kismacskának/szomszéd néninek karácsonyra. Nem pont ebben a sorrendben, de jó lesz, ígérem! :)

The time has come, when it's appropriate to wear faux leather pants. Or is it? Maybe it's just me, but i find these impossible! Outside they are cold as ice, and inside i sweat like a pig.. What's a good temperature to wear these, really?! Well, ain't nobody got time for complaining, i will wear these whatever happens, fashion is soooo not about comfort..

Next week is gonna be an exciting one, because i will be posting Christmas Gift Guides every day for the whole week! Keep an eye out! :)-B
Zara knit and shoes
H&M pants and headband
Parfois bag1 megjegyzés

  1. Ismerős a helyzet bőrnadrággal, de kit érdekel, amikor olyan szuper darab? :-) Jól mutat a pulcsival!

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.