Spring Series - SkincareRégen esett már szó sminkekről és szépségápolásról a blogon, úgyhogy arra gondoltam, éppen itt az ideje! Egy 'Spring Series' néven futó kis sorozattal készülök nektek, amiben érinteni fogok több témát is! Az első része a szépségápolás.

It's been a long while since I've talked about beauty or makeup, even though they are still very important for me as well as fashion. I thought this little Spring Series would be the perfect opportunity to ramble about skincare, beauty, makeup, and nails. This first post is about skincare!


Bármennyire is enyhe volt az idei tél, a bőrünket ettől függetlenül megviseli az évszakváltás. Különféle reakciók sorát válthatja ez ki, akár pattánások megjelenését, szinte szürkés arcszínt, de a legjobban a "blaaah" szóval tudnám jellemezni ezt a fázist. Én ilyenkor mindig valamiféle szérumhoz vagy olajhoz nyúlok. Óriási tévedés, hogy zsíros bőrre nem lehet olajat kenni. Ez a Pai Csipkebogyó olaj minden bőrtípusra alkalmazható, a zsírosabbtól az egészen érettig. Ez az olaj tele van szuper összetevőkkel, mint a retinol, omega 3 zsírsav és A vitamin. Én minden este használom őt az arckrémem előtt, 3 cseppet szépen belepaskolok az arcbőrömbe. Segít elhalványítani a hegeket, volt pattanások nyomait és egészséges arcszínt kölcsönöz. 
Mindenképpen ajánlom, hogyha nem is konkrétan ezt, de valamilyen olajat szerezzetek be, nem fogjátok megbánni!

Every time the seasons are changing is a challenge for our skin. It can easily become dull, even grey, and you feel like nothing is working on it properly. That is the time i reach for my beloved oils. Right now my favorite is this Pai Rosehip Oil. Rosehip is amazing, because it refines appearance of damaged skin and fine lines. It's also fully packed with Vitamin A, and has high levels of trans-retinoic acid. All in all, it makes your skin plump, and helps to fade scars. 


A másik tuti tippem egy önbarnító krém beszerzése. Nem szükséges Oompa Loompának kinézni természetesen, de egy kis üde szín nem fáj senkinek. Ezt a Clarins Liquid önbarnítót azért szeretem, mert úgy kell használni mint egy éjszakai krémet. Felkened egyenletesen az arcbőrödre, jól kezet mosol és másnap sokkal egészségesebb arc fog rád visszanézni a tükörből. Ha viszont ilyen önbarnítót alkalmaztok arra figyeljetek, hogy az olajakat ki kell hagyni olyankor a rutinból.

If you love the Casper the friendly ghost look, good on you, otherwise get your little hands on one of these self tanners. I love this Clarins Liquid Self Tanner for the face - it's very easy to apply, doesn't break me out and has a nice scent. Do wash your hands after application though, cause yellow palms are ain't pretty. Also, don't mix any face tanner with facial oils, it's just not a good combo.

3 megjegyzés

 1. Ilyen Pai termékeket hol lehet venni? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Anita! Linkelve van, a Pai hivatalos oldaláról, ingyenes szállítással! :)

   Törlés
 2. Ezt a Pai olajat én is csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni... :)

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.