The place to eat
Az elmúlt hétvégén a Style and Blog csapatát voltunk meglátogatni Debrecenben, és vacsorázni a No.1 Bisztró nevű étterembe mentünk. Először nem terveztem külön bejegyzést szentelni ennek, de úgy gondoltam, ez a hely bizony megérdemli az említést.

Rengeteg mindent megkóstoltunk az étlapról, alig győztünk válogatni. A chéf a segítségünkre volt, aki egyébként firenzei, és tündéri olasz akcentusával mindenkit levett a lábáról ( na meg a fogásaival is!) 

Előételt, főételt és a többiek pedig még desszertet is kóstoltak, hát alig bírtunk mozdulni az este végére, de megérte. Sajnálom, hogy ilyen messze van tőlem a No.1 Bisztró, de legalább még egy plusz indok, amiért érdemes ellátogatnom Debrecenbe. Gyors és kedves kiszolgálás, isteni ízek. Aki ott, vagy a környékén jár, ne is gondolkodjon tovább, hanem látogassa meg, hihetetlen gasztro élményben lesz része! :)

This past weekend I was visiting the Style and Blog team in Debrecen, and for the night we chose to eat at the No.1 Bistro. I was not planning to do a whole post for this, but man, i just must!

The food is outstanding, they have a chef all the way from Florence, and his accent (and creations) totally took our breath away. You can choose from many appetizers, entrees and desserts, and all of them is just perfect. If you are ever in the area, please do yourself a favour and visit No.1 Bistro, you won't be disappointed!

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.