The pretty side
Sheinside dress / Zara heels

A mai alkalommal nem egy hétköznapi outfitet szeretnék megmutatni nektek, hanem kicsit alkalmibbat. Ha hivatalosak vagytok esküvőre, vagy valamilyen elegánsabb partira érdemes online is körülnézni ruha ügyileg. Nem feltétlenül kell egy kisebb vagyont elkölteni a ruhára, amit utána valószínűleg nem fogsz többet felvenni! 

Hogy tetszik ez a barackos szett?

This time the post is really not about a day time outfit. I just wanted to share with you my tips, if you are invited to a wedding or a fancy outing this summer. I advise to look around online a bit, because you really dont have to spend hundreds of dollars to find the perfect dress! 

Do you like this peachy combo?

11 megjegyzés

 1. Sok rossz véleményt olvastam a Sheinside-ról, szerinted érdemes onnan rendelni? A ruhák minősége nem rossz?
  Köszönöm előre a segítséget! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lilla, mit olvastal a Sheinsiderol? En is nezelodtem mar ott, de nem mertem meg rendelni, mert volt valami bizonytalan erzesem. Ezek szerint van alapja?:)

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Nekem szerencsére soha nem volt negatív tapasztalatom! Szerintem olyat érdemes rendelni, amihez már van vásárlók által beküldött kép, mert úgy mégiscsak jobban látod az anyagot, fazont stb! :)

   Törlés
  4. Olvastam már, hogy a minősége elég gyatra a ruháknak (mégis csak kínai cuccok), rossz méretet küldenek, béna az ügyfélközpontjuk, stb.
   Nem tudom mit csináljak, pedig olyan szép ruhákat árulnak! :(

   Törlés
 2. Gyönyörű ez a ruha, nagyon jól áll.

  VálaszTörlés
 3. ahogy néztem a képeket, pont eszembe jutott,hogy remek ruha esküvőre és pont illik a kép, hogy a Dómnál készült :)


  Barbi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Barbi, nem véletlenül csináltuk ott.. :)

   Törlés
 4. Bocsi, az előző hozzàszólàsom ide akart menni :) szóval tényleg nagyon szép ez a ruha, ezért is félek kicsit, hogy "elhomàlyosítanà" a mennyasszonyét. Mit gondolsz?

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.